Budućnost u ritmu čeka protivnike za ovjeru nokaut faze

Budućnost ove sezone ima samo jedan poraz i to u regularnom dijelu šampionata

16193 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

PES (Pro Evolution Soccer) ekipa Budućnosti večeras u HFP Ligi Šampiona ima šansu da ovjeri prvo mjesto u grupi i da sa novih osvojenih šest bodova bude prvi tim koji je obezbijedio četvrtfinale Lige Šampione.

Plavi će večeras igrati sa hrvatskim predstavnikom HNK Goricom u 21:40, a potom još jednom sa Torneospesom iz Španije, koje su prije tri dana savladali sa ubjedljivih 4:0.

Ni Gorica nema pozitivnu istoriju mečeva sa Podgoričanima, od osam odigranih utakmica, šest puta su plavo-bijeli odnijeli pobjedu, dok su Goričani slavili dva puta.

Budućnost ove sezone ima samo jedan poraz i to u regularnom dijelu šampionata, Torneospes je jedva izborio doigravanje divizije i TOP 16 Lige Šampiona osvojivši razočaravuće osmo mjesto, dok je Gorica zauzela visoko peto, i do kraja će se definitvno voditi borba između ova dva tima za četvrtfinale.

Budućnost će noćas nastupiti u sastavu: Marko Spasojević, Danilo Bajović, Dalibor Petrović, Marko Vuletić, Drago Mandić, Domen Pečnik, Semih Ozturk, Vučeta Šćepanović, Bojan Tatar, Ivan Ražnatović i Boris Bajović.

Mečeve možete pratiti na zvaničnom YouTube od 21:40.

Bonus video: