Relaksirana Budućnost s vrha čeka rasplet

Sa Goričanima Budućnost je ove sezone igrala dva puta u regularnom dijelu šampionata, jednom u playoff-u divizije i jednom u grupnoj fazi glavne runde i u sva četiri duela "plavo-bijeli" su odnijeli pobjedu

13499 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

E-fudbaleri Budućnosti večeras od 22:20 igraju protiv HNK Gorice posljednje kolo glavne faze HFP 11vs11 PES (Pro Evolution Soccer) Lige Šampiona u sklopu grupe A.

Plavi su već obezbijedili prvo mjesto u grupi i sa prve pozicije čekaju protivnika u četvrtfinalu najelitnijeg takmičenja u ovom modu.

budućnost pes
foto: Boris Bajović

Iz pet utakmica Podgoričani imaju isto toliko pobjeda, uz gol razliku 14:2.

Sa Goričanima Budućnost je ove sezone igrala dva puta u regularnom dijelu šampionata, jednom u playoff-u divizije i jednom u grupnoj fazi glavne runde i u sva četiri duela "plavo-bijeli" su odnijeli pobjedu.

Hrvatski predstavnik će meč odluke imati 40 minuta prije, gdje će u direktnom duelu sa španskim Torneospesom odlučivati o putniku među najboljih osam Evrope.

I u grupi sa kojom ukršta Budućnost je veoma zanimljivo, naime, tri od četiri kluba pretenduju za dva mjesta koja vode dalje, a bitke će međusobno voditi PAOK, Panathinaikos i Radnički iz Niša.

Budućnost će igrati u sastavu: Vladimir Matijević, Vladimir Šćekić, Josip Petrović, Dalibor Petrović, Danilo Bajović, Drago Mandić, Semih Ozturk, Domen Pečnik, Bojan Tatar, Ivan Ražnatović i Steven Singh.

Mečeve možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu.

Bonus video: