Budućnost dobila rivala u četvrtfinalu Lige Šampiona

Budućnost je odlično otvorila meč i rano povela 2:0, ali su Goričani bili mnogo motivisaniji od Podgoričana, jer im je za prolaz bio potreban makar bod, pa su preokrenuli i završili meč sa 4 pogotka u golu protivnika

3491 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

E-fudbaleri Budućnosti su sinoć igrali posljednje kolo glavne faze HFP PES 11vs11 Lige Šampiona i dobili rivala u četvrtfinalu.

Plavi su kolo prije kraja obezbijedili prvo mjesto, pa su u sinoćnjem duelu sa HNK Goricom igrali u drugoj postavi, i poraženi su rezultatom 4:2.

Budućnost je odlično otvorila meč i rano povela 2:0, ali su Goričani bili mnogo motivisaniji od Podgoričana, jer im je za prolaz bio potreban makar bod, pa su preokrenuli i završili meč sa 4 pogotka u golu protivnika.

Budućnost je bila fokusiranija na dešavanja u grupu D, gdje se desila senzacija, i jedan od glavnih konkurenata plavo-bijelih za trofej Lige Šampiona - Panathinaikos - eliminisan je iz grupe u konkurenciji Radničkog iz Niša, te grčkih timova PAOK i Athinaikos.

budućnost pes
foto: Boris Bajović

Ekipe iz Niša i Soluna imale su 11 bodova na kraju grupne faze, kao i Atinjani, ali su zbog bolje gol-razlike završili ispred Panathinaikosa. Stoga, rival plavih u nokaut fazi bice PAOK, s kojim su se plavi već sastali u Kup takmičenju kada su pobijedili sa 5:2. Eliminacioni dueli na programu su 17. juna od 21.40, a četvrtfinalni parovi su:

Budućnost - PAOK

AEK - Cyborgs

Turkic Khaganat - Ionikos

Radnički Niš - HNK Gorica

budućnost pes
foto: Boris Bajović

U međuvremenu, plavi u ponedjeljak od 21:30 igraju četvrtfinale Kup takmičenja protiv Galacticosa iz Srbije, a kako se igra na jedan dobijeni meč, ukoliko pobijede, od 22.10 igraće sa boljim iz duela Panathinaikos - AEK, takođe na jedan dobijeni meč.

Bonus video: