Pavle Bošković u finalu IEM Dallasa

Iako je konkurencija na turniru jaka, a Madenova ekipa oslabljena za jednog od najboljih individualaca, Lotana “Spinx” Giladia, oni su uspjeli da ostvare nevjerovatne rezultate kroz čitav turnir i izbore finale

13521 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Crnogorski CS:GO igrac, Pavle “Maden” Bošković, nastavlja da niže uspjehe, a nakon nevjerovatnog major turnira u Belgiji, njegova sljedeća destinacija je Amerika, turnir “IEM Dallas 2022”.

Naime, samo nedelju dana nakon majora u Belgiji, Pavle sa svojom ekipom “Ence” je otputovao za Ameriku gdje igra na turniru vrijednom 250.000$ a sa jučerašnjom pobjedom protiv brazilske ekipe “Furia”, Ence je izborio finale turnira.

Iako je konkurencija na turniru jaka, a Madenova ekipa oslabljena za jednog od najboljih individualaca, Lotana “Spinx” Giladia, oni su uspjeli da ostvare nevjerovatne rezultate kroz čitav turnir i izbore finale, a interesantno je to da su veliku pomoć imali od jedne od najvećih legendi counter strike-a svih vremena, Janusza “Snax” Pogorzelskog. Mada neočekivano, ovaj dvadesetosmogodišnjak je imao ogroman uticaj na igru Encea, i pored toga što je neaktivan na profesionalnoj sceni, te pokazao da je maksima “forma je prolazna, klasa je vječna” istinita.

Maden će finale igrati protiv ekipe “Cloud9 ” a meč možete pratiti od 18 časova na oficijalnim kanalima IEM turnira, kao ina twitch strimu najpoznatijeg crnogorskog CS:GO strimera i igrača, Nikole “Lobanjica” Mijomanovića.

Bonus video: