Crna Gora u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Na kvalifikacijama učestvuje 28 zemalja, a s obzirom na to da je turnir počeo 4. juna, već su poznate neke učesnice Evropskog prvenstva, od kojih su za sada dvije sa prostora Balkana- Hrvatska i Sjeverna Makedonija

27751 pregleda 12 komentar(a)
Foto: SESCG
Foto: SESCG

Crnogorska ekipa “Perspektiva” danas počinje svoje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u counter-strikeu koje će se održati u Rumuniji od 5. do 10. jula, a koje je uvertira za Svjetsko prvenstvo koje se krajem novembra održava u Indoneziji, na Baliju.

Na kvalifikacijama učestvuje 28 zemalja, a s obzirom na to da je turnir počeo 4. juna, već su poznate neke učesnice Evropskog prvenstva, od kojih su za sada dvije sa prostora Balkana- Hrvatska i Sjeverna Makedonija.

Perspektiva se naporno pripremala za ovaj turnir, te je kroz “CEE Champions” i lan turnir “XP game fest” kao i brojne treninge, u odličnoj poziciji da se kvalifikuje za prvenstvo u Rumuniji. Naši momci će igrati u grupi B protiv ekipa Azerbejdžana, Belgije i Malte, a uz Belgiju smo i glavni favoriti za prolaz.

Prvi meč Crna Gora igra protiv reprezentacije Azerbejdžana u 14 časova, odmah zatim ih očekuje duel protiv Malte od 15časova i nakon tročasovne pauze, meč protiv ekipe Belgije.

Sve mečeve možete pratiti uživo na Youtube kanalu Saveza elektronskih sportova Crne Gore.

Bonus video: