Protivnici nemaju recept za naš napad

Desno krilo Budućnosti Ivan Ražnatović siguran da će i u večerašnjem meču s ekipom PAOK-a upisati pobjedu

4435 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Miloš Todorović
Foto: Miloš Todorović

E-fudbaleri Budućnosti večeras će imati još jedan težak meč. Naime, od 21.40 sati odmjeriće snage u četvrtfinalu s grčkom ekipom PAOK-a. Napadač (desno krilo) PES ekipe Budućnosti Ivan Ražnatović spreman je za večerašnji meč, jer su proteklih dana, kako tvrdi, marljivo vježbali. Siguran je da će sa svojim saigračima uspjeti da upiše još jednu pobjedu.

Nakon osvojene divizije Ražnatović je siguran da im se smiješe još dva pehara, te da će na kraju ove sezone i čitava Podgorica slaviti s njima.

Ove sezone si iks faktor igre Budućnosti u napadu. Postigao si 39 golova. Kako se osjećaš na terenu?

Moram reći perfektno. Stvarno je zadovoljstvo imati ovakve saigrače oko sebe koji u svakom trenutku znaju šta rade, a ja sam tu da postižem golove i učinim ovu igru još ljepšom. Ne razmišljam o golovima, a kad si ih pomenuo, moram reći da je ovo odlična sezona za mene.

Noćas igrate najvažniji duel u sezoni - četvrtfinale protiv solunskog PAOK-a. Što očekuješ od večerašnjeg duela?

Tako je. Sezona se privodi kraju, a mi u završnicu ulazimo u punoj snazi. Jeste da je bila pauza zbog reprezentativnih obaveza, ali smo i pored gustog rasporeda uspjeli da pojačamo treninge i usredsredimo misli na večerašnji meč od kojeg očekujem - kako ja, tako i čitava ekipa - pobjedu.

Gdje je vaša prednost u odnosu na protivnike?

Pa definitivno napad. Ove sezone trio u napadu je postigao preko 150 golova i mislim da koliko god protivnici bili dobri, još uvijek nemaju recept za naš napad koji funkcioniše besprekorno. Naravno, i na drugim djelovima terena smo perfektni, ali mislim da je napad taj koji dobija.

Osvojili ste pehar kao osvajači evropske divizije, obezbijedili ste i finale Kupa, da li Budućnost može do kraja i u Ligi Šampiona?

Kao što si i rekao Marko, osvojili smo diviziju, u finalu smo bili bolji u dvomeču od ekipe Turkica koja nas očekuje i u finalu Kupa. Mislim da smo mentalno mnogo jači od njih, a kad je došao jedan trofej u vitrinu, naravno da se očekuju i još ova dva da se popuni kolekcija, jer ove sezone igramo stvarno najljepši fudbal.

Koja je poruka za one koji vas prate?

Kao što sam i gore rekao, imamo još nekoliko mečeva do kraja sezone. Nadam se da ćemo istrajati do kraja i podići pehar Lige Šampiona, donijeti ga u Podgoricu da zajedno proslavimo.

Bonus video: