Finale Kupa kao uvertira za finale Lige Šampiona

Podgoričani su na putu do finala Kupa imali mnogo teži zadatak u odnosu na Turkic, naime, izbacivali su redom: Apollon Paralimniou, PAOK, Galacticose i AEK

4213 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

Dva najbolja kluba Evrope u HFP PES (Pro Evolution Soccer) 11vs11 Ligi Šampiona, Budućnost i Turkic Khaganate večeras će odigrati drugo finale u sezoni (poslije finala evropske divizije) u Kup takmičenju.

Duel, koji će biti uvertira za poslednji meč u sezoni (finale Lige Šampiona, ponedjeljak 27. jun, 21:40 u kojem se takođe sastaju ova dva kluba) igra se od 22 sata, na samo jedan dobijeni meč (za razliku od predstojećeg finala gdje se igra do dva u pobjedama).

Dva tima će večeras odigrati peti meč u tekućem šampionatu, a plavi su dobili tri, uz jedan neriješen rezultat. U nedavnom finalu divizije, plavi su sa 2:0 u pobjedama osvojili svoj prvi pehar od svog osnivanja. U regularnom dijelu šampionata imali su isti broj osvojenih bodova, a crnogorski predstavnik je kolo prije kraja došao do prve pozicije pred najvažniji dio sezone.

Budućnost pes
foto: Boris Bajović

Podgoričani su na putu do finala Kupa imali mnogo teži zadatak u odnosu na Turkic, naime, izbacivali su redom: Apollon Paralimniou, PAOK, Galacticose i AEK. Turci su imali lakši put do završnice, preko: Hellas PES Legends, Athinaikos, Radnički Niš i Hellas eSport.

Za Budućnost će večeras nastupiti: Marko Spasojević, Marko Vuletić, Dalibor Petrović, Danilo Bajović, Drago Mandić, Semih Ozturk, Domen Pečnim, Vučeta Šćepanović, Ivan Ražnatović, Bojan Tatar i Boris Bajović.

Meč možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu od 22 sata.

Bonus video: