Budućnosti sreća okrenula leđa, bez trofeja u Kupu

Ovo je bila odlična uvertira za finale Lige Šampiona koje je na programu u ponedjeljak 27. juna od 21.40, a protagonisti će biti isti kao i u finalu Kupa

8102 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

Sinoć je u HFP PES (Pro Evolution Soccer) 11vs11 Ligi Šampiona podignuta zavjesa na još jedno takmičenje - u Kupu su dva najbolja tima Evrope igrala finale, u kojem je Turkic Khaganate u penal ruletu savladao Budućnost, u vjerovatno najboljem meču ove sezone u ovom takmičenju.

Plavi su poveli golom Bojana Tatara u 29. minutu, a prednost su Podgoričani duplirali u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena sjajnim pogotkom Borisa Bajovića. Turkic je na sve načine pokušao da se vrati u meč, a u tome su uspjeli u 59. minutu kada su smanjili na 2:1.

Sjajna odbrana Budućnosti popustila je još jednom, tek u 92. minutu, golom Turaka koji je značio da će meč odlučiti produžeci i eventualni jedanaesterci.

Nije se mnogo toga vidjelo u produžecima gdje su oba tima imala po jednu šansu, pa su finale koje se odlučivalo u samo jednom meču, riješili penali. Briljirao je golman Turkica, pa su tako osvojili prvi trofej u svojoj istoriji.

Ovo je bila odlična uvertira za finale Lige Šampiona koje je na programu u ponedjeljak 27. juna od 21.40, a protagonisti će biti isti kao i u finalu Kupa.

Najzanimljivije detalje sa sinoćnjeg meča možete pogledati u highlightsima:

Bonus video: