Pritisak ih motiviše

Reprezentacija Sjeverne Makedonije glavni favorit za osvajanje Evropskog

2590 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SESCG
Foto: SESCG

Reprezentacija Sjeverne Makedonije u igrici CS:GO jedna je od glavnih favorita za osvajanje Evropskog prvenstva koje se održava u Rumuniji.

Boje Sjeverne Makedonije uspješno brani ekipa “Blue Jays” koju čine AidKiT, Kyxsan, StTleEez, CacaNito i Dan 1. Oni su prošle godine godine bili evropski i svjetski prvaci u CS:GO igrici, a takođe spadaju u jednu od top 20 ekipa u svijetu.

csgo makedonija
foto: IESF

”Uspjeli smo da u prvom meču savladamo reprezentaciju Luksemburga rezultatom 16:8. Oni su svakako važili za autsajedere grupe, tako da nijesmo mnogo očekivali od tog meča. Međutim, za Šveđane smo znali da će nam biti mnogo teži protivnici, meć je bio neizvjesniji i taj meč smo završili 16:12”, podsjetio je kapiten reprezentacije Sjeverne Makedonije AidKiT.

Kako je istakao, to što važe za favorita dodatno stvara pritisak ekipi.

”To što smo favoriti zna da bude i dobro i loše. Konkretno, taj pritisak nas motiviše da igramo bolje i pružimo svoj maksimum s obzirom na to da svi to očekuju od nas. Zato je on za nas dobar, pa se nadam da će nas upravo to motivisati da osvojimo i ovo prvenstvo”, kazao je AidKiT.

Bonus video: