Drugi kvalifikacioni turnir u e-Footballu

Berane će biti domaćin takmičenja koje će se održati 14. avgusta

4248 pregleda 1 komentar(a)
Foto: promo
Foto: promo

Ovog vikenda se igra drugi kvalifikacioni turnir u e-Foodballu i modu 1v1 koji organizuje Savez elektronskih sportova Crne Gore. Ljubitelji simulacije fudbala okušaće svoje umijeće u ovoj igrici i pokušati da obezbijede sebi jedno od pet mjesta, koliko je planirano da bude finalista sa ovog turnira na glavnom koji će biti održan u Podgorici 21. avgusta.

Turnir će se igrati 14. avgusta, a svi zainteresovani mogu se prijaviti na linku.

"S primorja se selimo na sjever, tačnije u Berane. Tamo ćemo uz podršku Opštine Berane organizovati druge kvalifikacije odakle pet najboljih igrača idu u finale. Završni - finalni turnir biće u Podgorici, pobjednik istog, pored nagrade od 1.000 eura imaće priliku i da učestvuje na Evropskom prvenstvu u Podgorici od 7. do 9. septembra gdje je nagradni fond 10.000 eura i na Baliju u decembru na Svjetskom prvenstvu čiji je nagradni fond 50.000 eura. Cilj je da posjetimo sve regije Crne Gore i stvarno kroz kvalifikacije odaberemo najboljeg igrača koji će našu zemlju predstavljati na predstojećim takmičenjima", poručio je Filip Šoć, predsjednik SESCG.

Za sad su učešće u finalu koje je planirano za 21. avgust u Podgorici obezbijedili Bojan Tatar, Rade Pavićević, Vučeta Šćepanović, Nenad Pejović i Ivan Ražnatović.

Bonus video: