Foto: Twitter/Tviter

Šta se dešava kad Goku dobije pušku: Fortnite objavio novi krosover

Ljubitelji anime-a će konačno saznati ko je najjači od njihovih omiljenih likova – pod uslovom da koriste puške

11474 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Twitter/Tviter
Foto: Twitter/Tviter

Fortnite je već uspostavljao saradnju sa veoma poznatim franšizama, poput Marvel-a, DC-a, Star Wars-a, League of Legends i Naruta. Međutim, ako ste pomislili da vas nakon inkorporiranja Dvejna Džonsona kao jednog od glavnih likova u svoju priču i davanja jurišnih pušaka Narutu, Sasukeu, Kakašiju i ostalim likovima iz poznatog anime-a neće ponovo iznenaditi, grdno ste se prevarili. Naime, najnoviji krosover, koji je Fortnite ozvaničio prije nekoliko dana na svom Twitter nalogu, je sa Dragon Ball Z.

Slika moćnog zmaja Šenrona koji, kao što se neki sjećaju iz djetinjstva, ispunjava želje svakome ko sakupi sedam zmajevih kugli, postavljena je 12. avgusta, sa porukom „Govori. Reci svoju želju.“ Pored nje je postavljen i datum, 16.8.2022.

Juče je na Fortnite-ovom zvaničnom sajtu objavljen popis svih skinova, paraglajdera i ostalih stvari koje će igrači moći da osvoje ili kupe. Jedini dio koji će „kasniti“ je nova mapa inspirisana raznim lokacijama iz samog anime-a, kojom će igrači moći da šetaju od 19. avgusta. Pored toga, u sklopu igre ćete moći da gledate epizode Zmajeve Kugle, do 17. septembra.

Fortnite
foto: Fortnite/Epic Games

Naravno, glavna atrakcija, osim ostrva i činjenice da će se u regularnim mečevima pojavljivati kapsule koje će vam omogućiti da poznatim Kamehameha potezom uništite svoje protivnike, su skinovi. Nažalost, ako želite da igrate kao Goku, Vegeta, Birus ili Bulma, moraćete da platite. Dobra vijest za one koji nisu voljni da troše pare na igrice jeste to što ćete, dok saradnja traje, moći da osvojite razne druge nagrade, kao što je glajder izrađen po liku Šenrona.

Na kraju, bilo da odlučite da postanete Super Sajonac vrijedan dvadeset eura ili ne, ova saradnja obećava puno zabavnih događaja gdje god i sa koliko god novca da krenete.

Bonus video: