Crnogorski e-fudbaleri Tatar i Pavićević stigli do polufinala

Tokom dva dana e-fudbaleri će se oprobati u dva moda 2v2 i 1v1, a na samom turniru biće oko 100 takmičara iz cijelog regiona

4329 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Međunarodni Croatia Cup by Fiveg u e-Footballu organizuje se ovog vikenda u Primoštenu u organizaciji PES experta (Luka Kulišić), Saveza elektronskih sportova Crne Gore i FIVEG organizuje.

Tokom dva dana e-fudbaleri će se oprobati u dva moda 2v2 i 1v1, a na samom turniru biće oko 100 takmičara iz cijelog regiona.

Crnogorski reprezentativci Bojan Tatar i Rade Pavićević uspjeli su da stignu do polufinala moda 2v2, dok je dugi crnogorski par koji čine Filip Šoć i Marko Unkaševićsu ispao u četvrtfinalu.

Ništa bolje nije prošao ni aktuelni Evropski prvak e-Footballu Marko Roksić Roksa koji je u modu 2v2 igrao sa Kulušićem, ali su takođe takmičenje završili još u četvrtfinalu.

Ovo je inače jedan od turnira na prostorima ex-Yu koji su planirani, najavljena su slična takmičenja u Tuzli, Mostaru, Budvi, Beogradu, Skoplju...

Crnu Goru na turniru pored već pomenutih Tatara, Pavićevića, Unkaševića i Šoća predstavlja i Matija Nikolić.

Tokom turnira takmičari će moći da se oprobaju i u modu 1v1, a za pobjednike su obezbijeđene vrijedne nagrade. Nagradni fond cijelog turnira je preko 2000 eura (PS5, džojstici, slušalice, igrice i novčane nagrade).

Bonus video: