Pridruži se Gejming zajednici na Viberu i Discordu

Savez elektronskih sportova Crne Gore ljubitelje gejminga svakodnevno informiše u svojoj “Gaming zajednici” u okviru popularnih aplikacija

10984 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SESCG
Foto: SESCG

Ukoliko želiš da budeš u toku sa aktuelnim dešavajnima iz svijeta gejminga pridruži se “Gejming zajednici u okviru popularnih aplikacija za komunikaciju “Viber" i “Discord”.

Savez elektronskih sportova Crne Gore ljubitelje gejminga svakodnevno informiše u svojoj “Gaming zajednici” u okviru popularnih aplikacija za komunikaciju “Viber" i “Discord”

Zajednica omogućuje svim ljudima koji su u manjoj ili većoj mjeri u sferi gejminga, ili ga na neki način pronalaze interesantnim, da se informišu o različitim novostima, događajima i turnirima, kako nikada više ne bi propustili vrijedan turnir u svom omiljenom naslovu.

Iz organizacije navode da je ovo sjajan način okupljanja ne samo ljudi iz Crne Gore već i regiona.

"S obzirom na to da je Viber aplikacija ta koju svakodnevno koristimo, tako je i sadržaj koji cirkuliše njom izuzetno dostupan i lako uočljiv svim ciljnim grupama, te se mogu informisati o svakodnevnim dešavanjima i događajima koje Savez sprovodi", stoji u saopštenju.

Sa druge strane, Discord, iako ne toliko poznat među starijim populacijama, predstavlja odlično sredstvo komunikacije između gejmera, ali i svih potencijalnih takmičara i učesnika različitih događaja ili takmičenja saveza. Discord kanalu Saveza elektronskih sportova Crne Gore, između ostalog sadrži i različite sekcije, poput “tražim tim” koje predstavljaju izuzetno funkcionalno sredstvo za sve one koji bi učestvovali na nekom turniru ali nemaju spremnu petorku.

Ova usluga je potpuno besplatna, a možete joj se pridružiti putem linka ili skeniranja koda na promo materijalu.

Linkovi:

https://discord.gg/ZcJmtCtCrj

https://invite.viber.com/?g2=AQBhvM%2B5iGFvFE53X9aVCKVA5SYR7dlIdVDPAbj3jDRjoIEl%2FYSuhbW7VT8F7fEI

Bonus video: