Posljednja šansa za kvalifikacioni turnir u CEE Dota2

Wildcard turnir biće organizovan 29. oktobra gdje će se ekipe iz svih zemalja CEE regiona boriti za posljednji slot

14536 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SESCG
Foto: SESCG

Posljednji slot za CEE šampionat Dota 2 turnir vrijedan 10.000€ je u toku, prijavi se!

Svi oni koji igraju Dotu, a nijesu igrali ili nijesu uspjeli da se kvalifikuju za glavnu fazu turnira kroz nacionalne kvalifikacije imaju još jednu šansu.

Naime, 29. oktobra organizovaće se Wildcard turnir gdje će se ekipe iz svih zemalja CEE regiona boriti za posljednji slot na turniru, a pobjednik će osvojiti i novčanu nagradu od 500€.

“Iako je glavna faza turnira izuzeto zahtjevna i takmičare očekuje najjača konkurencija u ovom naslovu igrice, važno je da svi igrači Dote prepoznaju potencijal i važnost učestvovanja na ovakvim takmičenjima kako bi stekli što više znanja i iskustva, pa ako ne ovoga puta, možda osvoje neki naredni turnir. Kvalifikacioni turniri služe upravo za to, ne postaje se šampion preko noći već je to titula koja se osvaja vrijednim i napornim radom kroz dug vremenski period”, naveli su iz Saveza Elektronskih Sportova Crne Gore.

Prošlog vikenda u podgoričkoj igraonici “ECentar” održan je CEE DOTA 2 kvalifikacioni turnir na kojem je učestvovalo šest ekipa, a plasman u glavnu fazu takmičenja i nagradu od 500 eura osvojila je ekipa “Montenegro”.

Bonus video: