Adria BetFury Dota2 Cup offline event koji okuplja najbolje ekipe regije

Na turniru, najbolje ekipe regiona će odmjeriti snage a najbolji će odnijeti i pehar, medalje kao i novčanu nagradu od 2000€

16687 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SESCG
Foto: SESCG

Crnogorska ekipa eCentar otputovala je u Novi Sad na regionalno Dota 2 takmičenje “Adria BetFury” koje će se održati unutar LevelUp bootcamp prostora.

Ovo je jedan od najvećih regionalnih Dota 2 turnira koji je organizovan u zadnje vrijeme, i predstavlja odličan način za promociju Esporta u regiji, ali i priliku za crnogorsku ekipu da pokaže svoje umijeće.

Na turniru, najbolje ekipe regiona će odmjeriti snage a najbolji će odnijeti i pehar, medalje kao i novčanu nagradu od 2000€.

Sastav ekipe koja se takmiči je sljedeći:

Dukka - Stefan Stojanović

Vlado_skaljari - Vladimir Roganović

hefe - Filip Djurović

despe - Marko Djurović

Cooldaddy - Drago Medenica

Dota2
foto: SESCG

Ekipa je već odigrala svoj prvi meč turnira, te upisala i prvu pobjedu, a slavili su u duelu protiv ekipe "HellFishUnit".

Iza ekipe stoji Savez elektronskih sportova Crne Gore, kao i FiveG, koji je ujedno i jedan od partnera organizacije samog događaja.

“Publika koja bude pratila događaj iz Barcraft Puba, koji je sastavni dio bootcamp prostora u kojem se održava turnir, dobiće šansu da igra showmatch protiv castera, a da ih prenose poznati igrači kao što su Dnz, Boranija, Alexxo, Buktop, Desire, Gilgr, Lebron, Lowskill” , saopštili su iz organizacije, i pozvali sve zainteresovane da događaj prate iz samog prostora u kojem se održava turnir ali i putem malih ekrana, livestreama na Youtube platformi LevelUp-a ( link https://www.youtube.com/c/LevelUpEsports)

Događaj se zatvara 29. oktobra uveče uz Afterparty na kojem će nastupati poznati Novosadski bend.

Našim takmičarima želimo puno sreće na predstojećem takmičenju, i nadamo se medaljama.

Bonus video: