Ekipa Amogus ide na svjetsko finale u Brazil

Ekipa koja osvoji drugo mjesto dobija 5 x 100€ koje je obezbijedio Five G, a trećeplasirana ekipa Just Casual Gaming dobija pet gejming setova koje je obezbijedio PC Gamer.

3074 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Savez elektronskih sportova Crne Gore
Foto: Savez elektronskih sportova Crne Gore

Nakon cjelodnevne iscrpljujuće borbe osam timova u kvalifikacijama, do finala Red Bull Campus Clutch turnira došle su ekipe Perspektiva i Amongus.

Obje ekipe su pokazale izvanrednu igru, a nakon napete i neizvjesne borbe, ekipa Amongus je u trećoj rundi savladala ekipu Perspektiva, prošlogodišnje pobjednike Red Bull Campus Clutch turnira.

Ekipa Amogus
Ekipa Amogusfoto: Red Bull

Crnogorske pobjednike Red Bull vodi direktno na svjetsko finale u Valorantu, koje će se održati u Brazilu u decembru ove godine.

"Moja ekipa se dugo pripremala za ovo i nakon puno truda i rada, uspjeli smo. Zahvaljujući Red Bullu, uspjeli smo da ostvarimo naš san. Ali pravi izazov tek slijedi. Jedva čekamo put u Brazil i sigurni smo da ćemo na najbolji način predstavljati našu zemlju", kazao je Rade Daković, predstavnik pobjedničke ekipe.

Drugoplasirana ekipa Perspektiva je dobila 5 x 100€ koje je obezbijedio Five G, a trećeplasirana ekipa Just Casual Gaming je dobila pet gejming setova koje je obezbijedio PC Gamer.

Ekipa Perspektiva
Ekipa Perspektivafoto: Red Bull

Prošle godine, premijernim izdanjem Red Bull Campus Clutch-a prodefilovalo je više od 50.000 studenata širom svijeta koji su učestvovali i borili se za titulu najboljeg Valorant tima na svijetu, a prošlogodišnji crnogorski pobjednici, tim Perspektiva, su uvjereni da će baš oni predstavljati Crnu Goru na najvećem studentskom takmičenju u Valorantu na svijetu.

Campus Clutch
foto: Savez elektronskih sportova Crne Gore

Bonus video: