E-fudbaler Bojan Tatar dominirao u grupi A

Danas grupnu fazu takmičenja nastavlja i TEKKEN 7 igrač Branko Jugović, dok je CS:GO reprezentacija završila takmičenje

8998 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Nikoleta Vukčević
Foto: Nikoleta Vukčević

Crnogorska e-fudbaler Bojan Tatar uspješno je završio svoj prvi takmičarski dan na Svjetskom prvenstvu u e-sportu. Tatar je dominirao u grupi A pobijedivši najprije takmičara iz Uzbekistana u dva meča (3:1 i 3:0), pa onda i reprezentativca Gane (2:1 i 2:0).

Posljednji meč dana, Bojan je odigrao protiv igrača iz Surinama. Prvu utakmicu Tatar je završio u svoju korist, a u drugoj su igrali neriješeno, što je crnogorskom reprezentativcu donijelo još četiri boda.

Tatar je trenutno prvi na tabeli u grupi A sa 16 bodova, što je duplo više od drugoplasiranog takmilčara iz Maroka (7 bodova) sa kojim će Tatar sjutra odmjeriti snage.

Naša CS:GO reprezentacija je takođe odigrala svoje posljednje mečeve na turniru protiv Njemačke i Češke, a nakon poraza rezultatima 16:5, odnosno 16:7, završili su takmičenje u grupnoj fazi.

Naš Tekken7 reprezentativac Branko Jugović takođe je danas započeo takmičenje u grupnoj fazi.

Najrpije je odmjerio snage sa jednim od favorita- Jokreom iz Južne Koreje. Kako su igrali mod BO3, u prvom meču Jugović je slavio, a u druga dva je takmičar iz Južne Koreje uspio da dobije našeg reprezentativca i to "na mišiće".

Protiv takmičara iz Japana, Jugović je imao manje sreće, pa je Double slavio 2:0 u mečevima. Branko sjutra nastavlja grupnu fazu takmičenja, pa će igrati protiv takmičara iz Libije i Alžira.

“Vjerujem da mogu da pobijedim takmičara iz Libije, a za Alžir ne mogu ništa da kažem jer ga ne znam, nijesmo ga vidjeli, ne znam ni kako igra jer nije vježbao sa nama", kazao je Vijestima Jugović.

Bonus video: