Finale u e-fudbalu igraće se između Indonezije i Argentine

Šampion 14. Svjetskog prvenstva na Baliju je reprezentacija
Kazahstana

4102 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Upper bracket final: Quazar (Rusija) vs Team IHC (Mongolia) = 2:1 za Mongoliju i oni su prošli u veliko finale gdje će igrati sa Makedonijom koja je u finalu lower bracketa igrala protiv ekipe Quazar (Rusija) i savladali su ih 2:0.

Mongolska reprezentacija imaće mapu prednosti u velikom finalu protiv Makedonaca jer dolazi iz gornjeg dijela kostura tj. upper brackets.

Dota 2: Indonezija je savladala Laos u finalu lower bracketa i plasirala se u veliko finale koje će se igrati sjutra protiv reprezentacije Filipina koji su se u veliko finale kvalifikovali nakon pobjede nad Laosom, 2:1.

Tekken 7 takmičenje je osvojio reprezentativac Pakistana nakon što je u finalu savladao Italiju, dominantno rezultatom 4:0. Pakistan je do finala došao pobjedom protiv Kuvajta, koji je svoju šansu za finale propustio upravo u odlučujućem meču protiv Italije. Italijanski reprezentativac je slavio 3:2.

E-fudbal : Finale će se igrati između Indonezije i Argentine, koje su do finala došle pobjedama protiv Turske i Saudijske Arabije.

Mobile legends bang bang : Finale će se igrati sjutra, između reprezentacija Filipina i Indonezije. Indonezija je u finalu upper bracketa savladala Kambodžu 2:1, a dominantniju pobjedu za finale imala je reprezentacija Filipina. U meču protiv Kambodže su slavili 2:0

Pubg mobile : Šampion 14. Svjetskog prvenstva na Baliju je reprezentacija Kazahstana.

Bonus video: