Igrice koje možda očekujemo u 2023: Naslovi koji bi nas najviše obradovali?

Od nastavaka kultnih serijala do novih avantura, evo šta nas čeka u ovoj godini

10005 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Bez obzira na to da li ste fan kultnih serijala ili radije istražujete nepoznate svjetove, potencijalni izlazak ovih igrica će vas sigurno razveseliti.

Jedna od najvećih igara koju isčekujemo je "Grand Theft Auto VI". Serijal "Grand Theft Auto" poznat je po svojim otvorenim svjetovima, zabavnom radnjom i neodoljivim likovima, a najnoviji nastavak će biti ništa manje impresivan. "GTA VI" će se odvijati u fiktivnom gradu nazvanom "Reeves" i donijeće će nam nova iskustva u svijetu kriminala i nezakonitosti.

GTA 6, gaming, igrice
foto: Shutterstock

Druga igra je "Elder Scrolls VI". Serijal "Elder Scrolls" poznat je po svom otvorenom svijetu i slobodi kretanja igrača, a najnoviji nastavak će nas voditi u nove krajeve Tamriela. "Elder Scrolls VI" će donijeti nove likove, kulture i avanture koje će nas držati zauzetima cijelu godinu.

"Starfield" je još jedna igra koja će se pojaviti u 2023. godini. Ova igra će nas odvesti u svemir gdje ćemo se suočiti sa novim svjetovima i stvorenjima. "Starfield" će donijeti nove izazove i avanture koje će nas držati zauzetima cijelu godinu.

Gaming, igrice
foto: Laptopmag.com/ image: bathesda

Izdanje koje sa nestrljenjem mi u redakciji očekujemo je i S.T.A.L.K.E.R. 2. Razvijena od strane GSC Game Vorld, ova pucačina iz prvog lica smještena je u alternativnu stvarnost koja prati događaje iz prvog dijela S.T.A.L.K.E.R.-a. Igra će odvesti igrače na putovanje kroz ruševine Černobilske zone, pune raznih isključenja, mutanta i raznih drugih izazova i opasnosti.

Od postojećih naslova, "Cyberpunk 2077 - Multiplayer" je još jedna igra koja će se vjerovatno pojaviti u 2023. godini. Ova igra nas vodi u budućnost gdje ćemo se suočiti sa različitim izazovima u svijetu tehnologije i kriminala. Ovaj dodatak će omogućiti igračima da igraju sa prijateljima u svijetu "Cyberpunk 2077".

Ove su samo neke od igara koje ćemo sa nestrpljenjem čekati u 2023. godini. U svakom slučaju, ova godina će biti puna novih avantura i izazova za sve ljubitelje video igara. Teško je reći šta će se sve pojaviti, ali jedno je sigurno - izbor igara će biti širi nego ikada prije, pa se pripremite za još jednu godinu punu zabave.

Bonus video: