Odigran drugi kvalifikacioni Tekken7 turnir

Sljedećeg vikenda, Tekken 7 kvalifikacioni turnir se seli u Bar

6424 pregleda 1 komentar(a)
Foto: fiveg.gg
Foto: fiveg.gg

Podgorica je ovog vikenda bila domaćin Tekken 7 kvalifikacionog turnira za Svjetsko prvenstvo u Rumuniji, a igraonica Ecentar Redbull Hub okupila je 17 najboljih takmičara koji su se do samog kraja borili za plasman na završni turnir.

Obzirom da je prvi kvalifikacioni turnir koji je prošlog vikenda trebao da se održi u Pljevljima, u igraonici Disney Gaming otkazan, ovaj turnir je nosio dva slota za završni turnir, a igrači su takmičenje shvatili izuzetno ozbiljno.

Nakon grupne faze odigrane u round robin sistemu, dobili smo osam takmičara koji su svoj put nastavili u double elimination kosturu. (Leather_Warlord, Necro, Spaart4n, JakeDunc, Vanja, ConeSenpai, Srki i That One Guy).

Do samog kraja su došli Branko “Leather_Warlord” Jugović i Nemanja “ConeSenpai” Jočić koji su u finalnim mečevima pobijedili Necro-a i That One Guy-a.

tekken 7 turnir
foto: fiveg.gg

"Tekken 7 turnir u Podgorici, koji je okupio čak 17 igrača, pokazao je koliko je Tekken 7 u stvari kompetitivan i da može izazvati veliko uzbuđenje čak i kod pasivnih posmatrača. Izuzetno napet turnir, sa velikim iznenađenjima. Danas se pokazalo da u top 10 igrača u Crnoj Gori svako može dobiti svakog, i da se ni jedan igrač ne smije potcijeniti. Čestitao bih prije svega mladom Nemanji "Cone Senpai" na odličnoj igri i ogromnom napretku. Imao sam napet meč protiv njega u velikom finalu, ali sam uspio pobijediti. Takođe sve čestitke Vesku Rakoviću 'Necro' na osvojenom trećem mjestu, i što je uspio poraziti neke od glavnih favorita za osvajanje turnira. Tekken zajednica u Crnoj Gori napreduje, kako igrački i samom vještinom, tako i u prijateljskom smislu koji nas sve povezuje", izjavio je dosadašnji reprezentativac Crne Gore Branko “Leather_Warlord” Jugović.

Jugović
Jugovićfoto: fiveg.gg

Dodao je da se na završnom turniru ne očekuje ništa manje uzbudljiv turnir gdje će stabilnost, koncetracija i zrelost igrača sigurno biti na jednom ozbiljnom kompetitivnom nivou.

Drugi takmičar koji je ostvario plasman na završni turnir je Nemanja “ConeSenpai” Jočić koji je izjavio da je turnir bio odličan, baš kao i konkurencija koja je učinila da apsolutno ničiji plasman niti pobjeda nije sigurna.

"Ostao sam fokusiran do samog kraja uprkos jakoj konkurenciji I teškim protivnicima. Iskren da budem, iznenađen sam uspjeh ali isto tako svjestan da mogu još više da napredujem i vježbam do top četiri završnice".

tekken 7 turnir
foto: fiveg.gg

Sljedećeg vikenda, Tekken 7 kvalifikacioni turnir se seli u Bar, igraonicu Sova Gaming a prijaviti se mozete putem ovog LINKA.

Bonus video: