Saradnja Fortnite i Doctor Who na dvije nedjelje

Korisnik Tvitera “iFireMonkey” podijelio je glasine u vezi sa ovom kolaboracijom

2016 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Analiza podataka pokazala je da bi potencijalna saradnja između “Fortnitea” i “Doctor Whoa” mogla biti na putu.

U tvitu objavljenom proteklog vikenda, korisnik Tvitera “iFireMonkey”, koji ima iskustva u tačnom predviđanju ažuriranja vezanih za “Fortnajt”, podijelio je ono što zna o glasinama koje su vezane za ovu kolaboraciju.

Programer podataka je podijelio da će, na osnovu onoga što “znaju”, to biti dvonedjeljni događaj i ponudiće igračima besplatne nagrade u zamjenu za ispunjavanje zadataka.

”Doctor Who” će navodno sadržati razne ajteme u prodavnici “Fortnite”, pored besplatnog spreja “Beep The Meep”. “Beep the Meep” je dugogodišnji negativac u seriji stripova “Doctor Who”, a vanzemaljac će se prvi put pojaviti u emisiji uživo kasnije ove godine.

”iFiremonkey” je sugerisao da je sve najverovatnije zakazano za novembar i da će se fokusirati na 60. godišnjicu emisije i debi “Beep The Meep”.

Oni su takođe nagovijestili da će se prelaz odviti na sličan način kao što su bili prethodni događaji u “Fortniteu”, kao što su “Most Wanted” i “Dragon Ball”, i rekli su da će biti lansirana kreativna mapa sa događajem.

Ako se ove glasine pokažu istinitim, to ne bi bio prvi put da se “Doctor Who” pojavljuje u “Fortniteu”. Prošle godine, naučnofantastični lik je bio zvijezda sopstvene mape “Creative Mode” u “Fortniteu”, a igrači su bili zaduženi da poprave “TARDIS” svemirski brod dok izbjegavaju vanzemaljce.

Tada je Met Vej, globalni direktor za igre, opisao “Fortnite” prelaz kao veliku priliku da se igračkoj publici predstavi “Doctor Who”.

Bonus video: