Zatvorena beta verzija Evercore Heroes počinje sljedećeg mjeseca

Igrači će dobiti priliku da osiguraju prostor kupovinom Evercore Heroes
Founder's Packa, koji uključuje dodatne ključeve za dijeljenje sa prijateljima,
ekskluzivni sadržaj, borbenu propusnicu i još mnogo toga

4201 pregleda 0 komentar(a)
Evercore Heroes, Foto: Vela Games
Evercore Heroes, Foto: Vela Games

Vela Games je podijelila dva nova trejlera za svoju takmičarsku multiplejer igru Evercore Heroes, kao i najavu zatvorene beta verzije. Zatvorena beta verzija Evercore Heroes počinje sljedećeg mjeseca (20. juna) za PC.

Igrači će dobiti priliku da osiguraju prostor kupovinom Evercore Heroes Founder's Packa, koji uključuje dodatne ključeve za dijeljenje sa prijateljima, ekskluzivni sadržaj, borbenu propusnicu i još mnogo toga.

Programer je potvrdio da će svaki napredak igrača postignut tokom zatvorene beta verzije, uključujući kupovinu i zarađene predmete, biti premješten u konačnu besplatnu verziju igre kada se ona zvanično pokrene.

Lista uključuje Grace, smrtonosnu plesačicu koja se kreće graciozno i precizno, Skye, mladi, ali neustrašivi vremenski mađioničar iz visokotehnološke regije Bios. Sydian, razmaženi Faede.

Izvršni direktor i suosnivač Vela Gamesa Trevis Džordž objašnjava da Evercore Heroes nije "MOBA", nije "MMO". Stvaramo potpuno novo takmičarsko "PVE" iskustvo koje kombinuje duboku vještinu sa fokusom na kooperativnu timsku igru u takmičarskom formatu. Mislimo da će se ljubiteljima "PVEa" i "PVPa" svidjeti Evercore Heroes, koji na kraju pripada svom žanru.

Evercore Heroes su prošle godine najavili veterani nekih od najvećih onlajn igara, poput League of Legends, Fortnite i drugih. Još nije objavljen zvanični datum izlaska igre.

Bonus video: