Besplatan paket sadržaja za igrače

Ljubiteljima The Sims 4 video-igre ponuđena tri dodatka iz Epic Games Storea

4944 pregleda 0 komentar(a)
Foto: EA
Foto: EA

The Sims 4 trenutno nudi igračima mogućnost da besplatno skinu tri paketa dodataka iz Epic Games Storea.

Igrači sada mogu da odu na stranicu prodavnice i besplatno dobiju komplet “The Sims 4: The Daring Lifestile” na računaru, koji će se zatim dodati u njihovu igru, na bilo kojoj platformi na kojoj je kupljen.

Komplet uključuje Jungle Adventure pack, Luxury Party Stuff i The Fashion Street Kit, sve ovo dolazi sa mogućnošću tematskog prilagođavanja Sims likova i njihovih zgrada.

Luxury Party Stuff je najstariji sadržaj koji je uključen u paket i prvi set materijala koji je objavljen 2015. godine. Jungle Adventure pack dodat je kao šesti set igara u 2018. godini, dok je set The Fashion Street Kit najnoviji i objavljen je 2021. godine.

Za preuzimanje paketa biće potreban nalog Epic Gamesa, ali to je prilično jednostavno podešavanje. Budući da je za pokretanje igre The Sims 4 potrebna EA aplikacija, igrači će morati da otvore Epic nalog, a zatim ga povežu sa EA aplikacijom, kao i da se prijave da bi dobili besplatan sadržaj. Međutim, igrači koji igraju preko Steama neće moći da dobiju paket sadržaja, jer Steam i Epic Games ne koriste generičke prijave naloga.

U oktobru 2022. godine, The Sims 4 je postao besplatan na stalnoj osnovi na svim dostupnim platformama, uključujući PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S i Xbox One.

To znači da svi korisnici koji još nisu kupili igru na platformi koja im je potrebna mogu je dobiti besplatno. Međutim, ovo se odnosi samo na osnovnu igru. Paketi za proširenje sadržaja i drugi različiti paketi igara i dalje će moći da se kupe za novac.

J.V.

Bonus video: