Otkriven novi LoL heroj

Prvo trejlerom, a potom i kompletnim prikazom svih vještina i mogućnosti, Riot je predstavio najnovijeg heroja u League of Legends - Naafiri

3992 pregleda 1 komentar(a)
Foto: League of Legends
Foto: League of Legends

'Naafiri The Hound of a Hundred Bites' je Darkin assassin i drugi heroj koji izlazi ove godine. Njen glavni 'damage' izvori su psi koje priziva, a ono što je bitno je da ih protivnik može targetovati i ubiti.

Njena pasivna veština se zove 'We Are Move' i omogućuje joj da stvara pse koji se kreću sa njom i love protivnike. Njihov 'damage' se povećava nakon što iskoristite neku magiju, a pogađanje i ubijanje protivničkih heroja smanju cooldown na stvaranju novih pasa.

Q magija – Darkin Dagger, pravi štetu protivniku i stvara bleed efekat, što omogućuje da, ako ponovo pogodite protivnika sa Q, napravite dodatnu štetu i sav preostali bleed damage. Takođe, psi će napasti metu koju pogodite sa Q, a ako je u pitanju heroj, Naafiri će se i malo izliječiti.

WHounds’ Pursuit je dash koji Naafiri koristi da se približi protivniku. Heroja kog pogodi će usporiti i nanijeće mu štetu.

E Eviscerate, još jedan dash koji pravi štetu i što je jako bitno, nakon što se završi, svi psi koje u tom trenutku imate oko sebe će biti izliječeni.

Ulti magija The Call of the Pack ojača već postojeće pse i doda još pasa u njen čopor. Takođe sama Naafiri dobije bonus na kretanje van borbe, vidi dalje nego inače na mapi, a kada udari heroja dobije i štit. Nakon što ubije heroja, efekti ultija se osvježe.

Novi heroj se očekuje u patchu 13.14, a ostaje da vidimo koliko brzo će pronaći svoje mjesto u LoL esportu.

Bonus video: