Turnir u e-Footballu okupiće najbolje

Okršaj na virutelnom terenu počeće sjutra od 10 časova u igraonici Ivangrad gaming house, a zainteresovani gejmeri mogu se prijaviti do večeras u 22 sata

10541 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Savez elektronskih sportova Crne Gore održaće sjutra u beranskoj igraonici Ivangrad gaming house turnir u e-Footballu. Okršaj gejmera na virtuelnom terenu počeće u 10 časova.

"Na turniru je prijavljeno preko 30 igrača, među kojima možemo očekivati i neke od najboljih svjetskih igrača kao i reprezentativce Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine. A to će njima biti super priprema za Jaši i Svetsko prvenstvo koje će se održati u Rumuniji od 24. avgusta do 4. septembra. Na turniru će učestovati i prošlogodišnji Evropski prvak Marko Roksić Roksa koji je inače član FC Arsenal", saopšrili su iz SESCG-a.

Igrači koji žele da učestvuju mogu se prijaviti na linku.

Partner turnira je i Savez elektronskih sportova Crne Gore, a pokrovitelji uz domaćina Ivangrad gaming house su Opstina Berane i TO Berane.

"Sa turnira ćemo izvještavati dirketno, prenositi mečeve uživo na Youtube i televiziji", obećacaju iz SESCG-a. Prijave su otovorene do večeras u 22 sata.

Bonus video: