Foto: IESF

Holađanke najbolje kanterašice

Uspjele da još jednom savladaju reprezentaciju Argentine rezultatom 2:1 u mečevima

13251 pregleda 1 komentar(a)
Foto: IESF
Foto: IESF

Ženska reprezentacija Holandije novi je svjetski prvak u naslovu CS:GO. One su sinoć savladale reprezentativke iz Argentine na Svjetskom prvenstvu koje se još danas i sjutra održava u rumunskom gradu Jaši.

CS:GO Holandija
foto: IESF

Od starta takmičenja Holanđanke su važile za favorita s obzirom na to da su grupnu fazu završile bez poraza.

U osmini finala već su jednom igrale sa Argentinkama koje su takođe bile prve u svojoj grupi i u BO3 pobijedile ih 2:1.

CS:GO Holandija
foto: IESF

Argentinske su kroz Lower Bracket uspjele da obezbijede učešće u finalu pobijedivši reprezentaciju Amerike i tako se još jednom odmjere snage sa reprezentativkama iz Holandije.

CS:GO Holandija
foto: IESF

Mečevi su se igrali BO3, a prvu mapu Mirage osvojile su Argentinke, možda zato što je bila njihov izbor i to rezultatom 16:13.

CS:GO Holandija
foto: IESF

Već na drugoj mapi Overpass Holanđanke su pokazale totalnu dominaciju, te se ovaj meč završio rezultatom 16:6.

Mapa Inferno donijela je najviše uzbuđenja, pa su igrale bod za bod, što je publici bilo uzbudljivo da prati. Ipak na kraju Holanđanke su slavile, a meč je završen 16:14 u korist Holanđanki što je 2:1 u mečevima.

CS:GO Holandija
foto: IESF

Danas se takmičenje nastavlja u naslovu CS:GO za muškarce. Za sad je poznato da je prvi polufinalni par Njemačka i UŽzbekistan, a ko će se naći u drugom meču sa reprezentacijom Srbije odlučivaće se između Švedske i domaćina Rumunije.

I pojedinačna takmičenja su dobila svoje finaliste. Pa će se tako za novog šampiona u naslovu TEKKEN 7 takmičiti reprezentativci Filipina i Pakistana, dok će se za treće mjesto boriti Korea i Peru.

Što se e-Footballa tiče, do finala su stigli reprezentativci Japana i Irana, dok će za bronzu snage odmjeriti takmičari iz Španije i Meksika.

Bonus video: