Favorizovani e-fudbaleri Budućnosti jurišaju na nove titule

Liga je zamišljena tako da će se 12 klubova po jednokružnom sistemu, svakog ponedjeljka nadmetati za što bolju poziciju

8367 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Poslije više od godinu dana pauze, e-fudbaleri Budućnosti ponovo će se vratiti na virtuelne terene najpopularnije fudbalske simulacije- e-Footballa.

Naime, u organizaciji Beo asocijacije i Arena eSport televizije, od večeras kreće regionalna liga u modu 3 na 3.

Budućnost je za ovo takmičenje dobila specijalnu pozivnicu, a uz naš tim u ligi će učestvovati još 11 klubova sa prostora bivše Jugoslavije, a to su: Maribor, Partizan, Lokomotiva Zagreb, OFK Beograd, Pelister, Radnički Niš, NK Istra, Sloboda Tuzla, Crvena Zvezda, NK Mladost i RFK Novi Sad.

Liga je zamišljena tako da će se 12 klubova po jednokružnom sistemu, svakog ponedjeljka nadmetati za što bolju poziciju, jer samo dva najbolje plasirana tima će obezbijediti završnicu koja će se u offline modu održati u Beogradu, dok će se ekipe plasirane od 3. do 6. mjesta u dodatnom plejofu boriti za još dva mjesta koja vode na Final Four, odnosno na pomenutu offline završnicu.

Treba napomenuti da crnogorski predstavnik večeras počinje takmičenje protiv tuzlanske Slobode u 20.30 uz uživo prenos na kanalima Arena Esport televizije.

Za ovo takmičenje Budućnost je registrovala šest igrača, a na spisku su: Bojan Tatar, Boris Bajović, Drago Mandić, Ivan Ražnatović, Marko Unkašević i Marko Vuletić.

Takođe, Podgoričani će sljedećeg ponedjeljka započeti takmičenje u istom modu i u HFP Ligi, tako da će se na dva fronta boriti za regionalni, odnosno za još jedan evropski trofej.

Bonus video: