Budućnost napada OFK Beograd iz svih oružja

Crnogorci trenutno zauzimaju prvo mjesto na tabeli sa četiri boda iz dva kola

11643 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

E-fudbaleri Budućnosti večeras će u okviru trećeg kola Efootball Pro Champions lige u modu 3 na 3 u organizaciji BEO asocijacije i Arena Esport televizije igrati protiv OFK Beograda, uz direktan prenos pomenute medijske kuće od 20 sati i 30 minuta.

Crnogorci trenutno zauzimaju prvo mjesto na tabeli sa četiri boda iz dva kola, dok OFK Beograd zauzima osmo, sa dva boda, odnosno dva neriješena rezultata u premijernim utakmicama ove lige.

Plavo - bijeli bi pobjedom zadržali prvo mjesto i tako odmah pretendovali za jedno od prva dva mjesta koja direktno vode u plejof, koji će se krajem decembra održati u Beogradu.

Ostali parovi trećeg kola:

Partizan - NK Mladost

RFK Novi Sad - NK Istra

Sloboda Tuzla - Lokomotiva Zagreb

Maribor - Radnički Niš

Pelister - Crvena Zvezda

Za Podgoričane će večeras igrati, Bojan Tatar, Boris Bajović i Drago Mandić, dok će isti sastav izaći na virtuelne terene pola sata kasnije (21:30 i 22:00) i u evropskoj ligi HFP u istom modu, protiv Old Horse-a i Apollon Paralimniou-a, gdje trenutno zauzimaju drugo mjesto u grupi, a eventualnim pobjedama približili bi se i tom plejofu, gdje u konkurenciji devet timova iz grupe, pet prvoplasiranih obezbjeđuje mjesto među TOP 16.

efc budućnost
foto: Boris Bajović

Takođe, ovi dueli će se prenositi na zvaničnom YT kanalu crnogorskog kluba.

Bonus video: