Budućnost pokazala dominaciju protiv OFK Beograda

Rezultatom 1:0 zadržali su čelnu poziciju pred četvrto kolo, a sinoćnji protivnik nije imao izglednu priliku da ugrozi gol našeg predstavnika

12634 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

E-fudbaleri Budućnosti su još jednom na dominantan način osvojili tri boda protiv neugodnog protivnika iz Beograda, iako krajnji rezultat može dati i drugačiji utisak, u EPC ligi koju sa Arena Esport televizijom organizuje BEO asocijacija.

Rezultatom 1:0 zadržala je čelnu poziciju pred četvrto kolo, a sinoćnji protivnik nije imao izglednu priliku da ugrozi gol našeg predstavnika.

Ipak, u prvom poluvremenu su mreže mirovale iako je Budućnost propustila dvije sjajne prilike za vođstvo, dok je jedini pogodak početkom drugog postigao Boris Bajović sjajnim golom, koji će se ispostaviti i jedini na ovom meču.

Do kraja duela plavo-bijeli su iskontrolisali dešavanja na terenu, i mirno priveli meč kraju. U sljedećem kolu Podgoričani će igrati protiv Crvene Zvezde koja trenutno zauzima tek šestu poziciju, u svojevrsnom derbiju kola koji će biti prenošen na kanalima Arena Esport televizije.

Ostali rezultati:

RFK Novi Sad - NK Istra 0-2

Partizan - NK Mladost 2-1

Sloboda Tuzla - Lokomotiva Zagreb 2-0

Maribor - Radnički Niš 2-1

Pelister - Crvena Zvezda 1-1

efc budućnost
foto: Boris Bajović

Bonus video: