‘The Last Of Us Part 2’ će se možda pojaviti na PlayStation Plus

The Last Of Us Part 1 već je dostupan kao probna verzija u Premium opciji, pa je moguće da Sony pokušava privući više potencijalnih obožavalaca ili ubijediti igrače 'Parta 1' da kupe 'Part 2'

1890 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

"The Last Of Us Part 2" bi mogao postati dio PlayStation Plus Premium kolekcije naslova koji su dostupni za igru uz mjesečnu pretplatu.

PlayStation Plus Premium ima sve funkcije Essential i Extra, kao što su nova besplatna igra za PS5 i PS4 svakog mjeseca, pristup online režimima u igrama igrača, skladište u oblaku, popuste u prodavnicama i još mnogo toga.

Međutim, takođe omogućava pretplatnicima da preuzmu i igraju PS1, PS2 i PSP igre i strimuju PS3 igre. Na kraju, pruža igračima mogućnost da isprobaju igre uz ograničeno vrijeme i da sačuvaju svoje progresije ukoliko kasnije kupe cijelu igru.

Promjena na prikazu PlayStation Plus-a na PS5 pokazuje "The Last Of Us Part 2" na promotivnim slikama za ovaj nivo pretplate, kao i "Hogwarts Legacy" i "Horizon Forbidden West".

"Ova dva naslova su uključena u Premium i Extra opcije, ali trenutno, The Last Of Us Part 2 nije dostupan ni u jednom od tri nivoa.

The Last Of Us Part 1 već je dostupan kao probna verzija u Premium opciji, pa je moguće da Sony pokušava privući više potencijalnih obožavalaca ili ubijediti igrače 'Parta 1' da kupe 'Part 2'.

Ipak, bez zvanične riječi od strane Sony-ja, nije poznato kada će igra biti lansirana kao dio pretplatničke usluge, ili da li je zapravo riječ o grešci.

Bonus video: