Budućnost večeras spušta roletne ambicijama imaginarnim favoritima takmičenja

Za plavo-bijele će nastupati Bojan Tatar, Boris Bajović i Drago Mandić, tim koji se nalazi u sjajnoj seriji pobjeda i u nezvaničnim, odnosno prijateljskim duelima koje je ova ekipa odigrala u pripremi ovog derbija

16028 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

E-fudbaleri Budućnosti večeras od 21 sat igraju četvrto kolo 3 na 3 EPC lige, koju sa Arena Esport televizijom organizuje BEO asocijacija, protiv šestoplasiranog tima na tabeli - Crvene zvezde.

Samozvani favoriti takmičenja pokušaće da u derbiju kola ostvare drugu pobjedu u ligi protiv stvarnog favorita, podgoričke Budućnosti koja je na sebi svojstven način otvorila najveći gejming događaj u regionu ostvarivši dvije pobjede i remi, držeći čelo tabele od samog starta takmičenja.

Za plavo-bijele će nastupati Bojan Tatar, Boris Bajović i Drago Mandić, tim koji se nalazi u sjajnoj seriji pobjeda i u nezvaničnim, odnosno prijateljskim duelima koje je ova ekipa odigrala u pripremi ovog derbija.

Duel će se prenositi na kanalu Arena Esport televizije u naznačenom terminu.

Ostali parovi:

NK Istra - Pelister

Lokomotiva Zagreb - Maribor

OFK Beograd - Radnički Niš

NK Mladost - Sloboda Tuzla

RFK Novi Sad - Partizan

Treba napomenuti da će crnogorski predstavnik od 22 sata igrati i u HFP evropskoj ligi protiv grčkog Panionisa, a duel će se prenositi na zvaničnom YouTube kanalu Podgoričana.

Bonus video: