Crvena Zvezda poslužila Budućnosti kao vreća za udaranje

Napadi sa svih strana donijeli su Podgoričanima prednost u 67. minutu, a slika koja je pokazala nemoć Beograđana dogodila se pri samo kraju duela

24473 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

E-fudbaleri Budućnosti sinoć su u svom maniru nanijeli težak poraz ekipi Crvene Zvezde, u EPC ligi u modu 3 na 3, koja se nakon početnih 1:0 ponadala da će odnijeti cijeli plijen sa "virtuelne" Marakane.

I prije primljenog gola Budućnost je imala dvije stopostotne šanse, a nakon njega na terenu je postojao samo jedan tim. Plavo-bijeli su rešetali protivnički gol, a sijaset šansi krunisan je pogotkom kapitena Bojana Tatara u samoj završnici prvog poluvremena.

Ni drugo nije donijelo ništa novo, napadi sa svih strana donijeli su Podgoričanima prednost u 67. minutu, a slika koja je pokazala nemoć Beograđana dogodila se pri samo kraju duela, kada su crvenim kartonom spriječili zicer Budućnosti, ali samo na kratko.

U sljedećem napadu na semaforu je ipak pisalo 1:3 za Crnogorce, koji su na taj način zadržali prvu poziciju koja vodi direktno u plejof, dok se crveno - bijeli sada nalaze ispod crte i mjesta koji vodi u baraž za plejof. U sljedećem kolu Budućnost će igrati protiv NK Mladost iz Hrvatske.

Ostali rezultati:

NK Istra - Pelister 2:1

Lokomotiva Zagreb - Maribor 2:1

OFK Beograd - Radnički Niš 1:2

NK Mladost - Sloboda Tuzla 1:2

RFK Novi Sad - Partizan 2:3

efc budućnosti
foto: Boris Bajović

Budućnost je ostvarila pobjedu i u evropskoj HFP ligi savladavši ubjedljivo grčki Panionios rezultatom 2:0

Bonus video: