Budućnost večeras betonira prvo mjesto

Protivnici u modu 3v3 će im biti e-fudbaleri NK Mladosti

2924 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

E-fudbaleri Budućnosti večeras od 20 časova igraju protiv NK Mladosti u EPC ligi 3 na 3 koju organizuje BEO asocijacija i Arena eSport.

Plavi se nalaze na prvom mjestu poslije četiri odigrana kola, ostvarivši tri pobjede (Sloboda Tuzla, OFK Beograd i Crvena Zvezda) i jedan remi (Maribor), a noćašnji duel može dodatno utvrditi prvo mjesto za Podgoričane, koji bi se tako približili glavnom cilju, direktnom kvalifikovanju na završni turnir koji će se krajem decembra odigrati u Beogradu, koja obezbjeđuju prva dva tima na tabeli poslije jedanaest kola, dok će se sljedeća četiri tima razigravati u plejofu i boriti za još dva mjesta koja vode na "Final 4".

Za plave če večeras nastupiti Drago Mandić, Bojan Tatar i Boris Bajović, dakle, provjereni sastav koji je prošlog ponedjeljka demolirao Crvenu Zvezdu u tzv.derbiju kola sa 3:1.

Ostali parovi:

NK Istra - OFK Beograd

Sloboda Tuzla - Pelister

RFK Novi sad - Maribor

Lokomotiva Zagreb - Radnički Niš

Partizan - Crvena Zvezda

efc budućnost
foto: Boris Bajović

Budućnost će od 21 sat i 30 minuta igrati i u HFP evropskoj ligi protiv Hellas-a a potom od 22 protiv Old Horses-a, gdje bi dva kola prije kraja regularnog dijela takođe trebali obezbijediti plejof.

Svi dueli večeras biće prenošeni na zvaničnom YouTube kanalu crnogorskog predstavnika.

Bonus video: