Budućnosti vraća Novosađane u realnost nakon prve pobjede

Za crnogorskog predstavnika će večeras nastupiti Boris Bajović, Bojan Tatar i Drago Mandić

6802 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

E-fudbaleri Budućnosti večeras od 20 časova igraju proti RFK Novi Sad u okviru šestog kola EPC lige 3vs3, koju organizuju Beo asocijacija i Arena eSport televizija.

Kao što je poznato, plavo-bijeli od prvog kola ne ispuštaju prvo mjesto, a u stopu je prate NK Istra, Sloboda Tuzla i Partizan.

Podgoričani poslije pet kola imaju četiri pobjede i remi, a noćas će imati šansu da još jednom upišu vrlo bitna tri boda, koja mogu imati krucijalni značaj ka obezbjeđivanju plejofa, u koji će se direktno plasirati prva dva tima nakon 11 kola, dok će se timovi raspoređeni od trećeg do šestog mjesta boriti u baražu za još dva mjesta koja će voditi na Final 4 u Beogradu.

efc budućnost
foto: Boris Bajović

S druge strane RFK Novi Sad je prvu pobjedu ostvario tek u posljednjem kolu protiv Maribora, rezultatom 2:1, i trenutno zauzimaju osmu poziciju na tabeli sa svega 4 boda.

Za crnogorskog predstavnika će večeras nastupiti Boris Bajović, Bojan Tatar i Drago Mandić, a u ostalim duelima naći će se:

NK Istra - Radnički Niš

Maribor - Sloboda Tuzla

NK Mladost - OFK Beograd

Crvena Zvezda - Lokomotiva Zagreb

Partizan - Pelister

efc budućnost
foto: Boris Bajović

Od 22:30 nas očekuje i evropski derbi u osmini finala HFP lige, gdje će Budućnost odmjeriti snage sa Pafosom, i tako krenuti u osvajanje još jedne evropske titule u milti-modu.

Sve duele možete pratiti na zvaničnom Youtube kanalu podgoričkog kluba.

Bonus video: