Kiks Budućnosti protiv Pelistera

Kazna za propuštene šanse stigla je u 80. minutu kada su Makedonci izjednačili iz jedinog šuta na meču

10319 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

E-fudbaleri Budućnosti sinoć su u okviru sedmog kola EPC lige 3 na 3, koju organizuju Beo asocijacija i Arena eSport televizija, napravili korak unazad remijem protiv poslednjeplasiranog Pelistera, u utakmici koja je od samog starta naslućivala takav scenario.

I pored, za standarde koje je postavila Budućnost, loše igre, plavi su imali inicijativu tokom cijelog susreta u kojem su i poveli sredinom drugog poluvremena, a kazna za propuštene šanse stigla je u 80. minutu kada su Makedonci izjednačili iz jedinog šuta na meču.

Podgoričani su imali zicer i u 93. minutu kada je kapiten Tatar propustio da svom timu donese tri boda, ali je ipak golman protivničkog tima pročitao njegovu namjeru.

Crnogorci su tako prepustili prvo mjesto Slobodi iz Tuzle, koja je jedini poraz u dosadašnjem dijelu šampionata imali upravo od Budućnosti, dok su "plavi" i dalje jedini neporaženi tim u ligi, uz dva remija.

efc budućnost
foto: Boris Bajović

U sljedećem kolu igraće se veliki derbi između Budućnosti i Partizana, koji će umnogome uticati na to ko će zauzeti koju poziciju pred plejof, koji nas očekuje kroz mjesec dana.

Rezultati 7. kola:

Crvena Zvezda - NK Mladost 1:0

OFK Beograd - Sloboda Tuzla 0:2

Radnički Niš - RFK Novi SAD 0:0

Partizan - Maribor 2:2

Lokomotiva Zagreb - NK Istra 2:0

efc budućnost
foto: Boris Bajović

Bonus video: