Budućnost napada Lokomotivu osluškujući rezultate drugih utakmica

Podgoričani čeka kiks Slobode ili Partizana, kako bi opet došli u poziciju da bude među prva dva tima i tako direktno izbore plasman u TOP 4,

3798 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

E-fudbaleri Budućnosti večeras od 20.30 igraju protiv Lokomotive iz Zagreba u okviru desetog kola EPC lige koju organizuju Arena eSport i BEO asocijacija.

Plavi trenutno zauzimaju treću poziciju, sa istim bodovnim saldom kao i beogradski Partizan, dok Sloboda iz Tuzle ima četiri boda više dva kola prije kraja.

Budućnost čeka kiks jednog od dva pomenuta kluba, kako bi opet došla u poziciju da bude među prva dva tima i tako direktno izbori plasman u TOP 4, u suprotnom će šansu tražiti kroz baraž, gdje će treći igrati protiv šestog, a četvrti protiv petog tima na tabeli.

efc budućnost
foto: Boris Bajović

U prethodnom kolu plavo-bijeli su dominirali protiv Radničkog iz Niša kojeg su savladali najubjedljivijom pobjedom ove sezone - 5:1. Za Podgoričane nastupaju Bojan Tatar, Boris Bajović i Drago Mandić, direktan prenos će biti emitovan na kanalima Arena eSport televizije, kao i na zvaničnom YouTube kanalu crnogorskog predstavnika.

Ostali parovi:

Pelister - NK Mladost

Maribor - NK Istra

Partizan - Radnički Niš

RFK Novi Sad - Slobodan Tuzla

Crvena Zvezda - OFK Beograd

efc budućnost
foto: Boris Bajović

Bonus video: