Budućnost i dalje vrši pritisak na Partizan: Arhivirana Lokomotiva Zagreb

Ukoliko Podgoričani ostanu na trećoj poziciji, igraće u baražu protiv sinoćnjeg protivnika koji je zacementirao 6. mjesto

2816 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Marko Vuletić
Foto: Marko Vuletić

E-fudbaleri Budućnosti su u petak veče savladali Lokomotivu iz Zagreba u vatrometu golova rezultatom 4:2 u okviru 10. kola EPC tri na tri lige, koju organizuju Arena eSport televizija i BEO asocijacija.

Plavi su tom pobjedom nastavili trku za drugo mjesto sa Partizanom, koji u posljednjem kolu igra protiv tuzlanske Slobode koja je prethodne noći nastavila svoj savršen niz, i upisala devetu pobjedu zaredom protiv Istre i time obezbijedila prvo mjesto pred plej-of.

Ukoliko Podgoričani ostanu na trećoj poziciji, igraće u baražu protiv sinoćnjeg protivnika koji je zacementirao 6. mjesto. U potencijalnom polufinalu igrali bi protiv Partizana, i upravo je to jedina nejasnoća na tabeli pred posljednje kolo, da li će Crnogorci ili Beograđani imati stepenicu više pred eventualni duel u polufinalu.

Rezultati 10. kola
Rezultati 10. kolafoto: Marko Vuletić

Jasno je i da će drugi meč baraža igrati Crvena Zvezda i NK Istra, a pobjednik tog duela igraće u TOP 4 fazi protiv Slobode iz Tuzle. Velika borba će se voditi za opstanak gdje su sve pozicije od 7.do 12. mjesta u dva boda, a direktni dueli će odlučivati ko će igrati sljedeće sezone u drugoj ligi. Budućnost u posljednjem kolu igra protiv Istre u ponedjeljak.

Tabela
Tabelafoto: Marko Vuletić

Ostali rezultati: Pelister - NK Mladost 1:0; Maribor - NK Istra 1:4; Partizan - Radnički Niš 2:0; RFK Novi sad - Sloboda Tuzla 0:2; Crvena Zvezda - OFK Beograd 1:0.

Bonus video: