Budućnost protiv Istre zatvara fantastičan prvi dio sezone

Plavi će večeras nastaviti takmičenja sa provjerenim snagama, tim će sačinjavati Drago Mandić, Boris Bajović i Bojan Tatar

33564 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

E-fudbaleri Budućnosti večeras od 21 sat igraju posljednje kolo regularnog dijela EPC lige, koju organizuju BEO asocijacija i Arena eSport televizija.

Protivnik Podgoričanima biće NK Istra, a naš predstavnik je već obezbijedio plejof, samo je ostalo pitanje da li direktno u TOP 4 fazu ili će do nje morati doći preko baraža.

Naime, plavi su izjednačeni na tabeli sa beogradskim Partizanom, ali zbog jedinog poraza u sezoni, upravo od konkurenta za drugu poziciju, plavi će morati da osvoje više bodova od Partizana da bi se našli na poziciji broj 2.

Velika borba će se odvijati za opstanak u prvoj ligi, gdje čak šest timova konkuriše za ispadanje. Sloboda iz Tuzle je obezbijedila prvo mjesto fantastičnom serijom pobjeda, a koja je jedini poraz doživjela na startu šampionata od Budućnosti. Nakon toga, vezali su devet pobjeda, što je neviđen podvig, a taj niz imaju šansu nastaviti večeras protiv konkurenta Crnogoraca za drugo mjesto.

efc budućnost
foto: Boris Bajović

Plavi će večeras nastaviti takmičenja sa provjerenim snagama, tim će sačinjavati Drago Mandić, Boris Bajović i Bojan Tatar, a kako se dueli igraju u isto vrijeme, radi regularnosti takmičenja, očekuje nas pravi spektakl na kanalima Arena eSport televizije.

Ostali parovi:

Maribor - NK Mladost

Pelister - RFK Novi Sad

OFK Beograd - Lokomotiva Zagreb

Radnički Niš- Crvena Zvezda

Sloboda Tuzla - Partizan

Bonus video: