Remi Budućnosti i Istre

Mirna završnica regularnog dijela

2741 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

E-fudbaleri Budućnosti i Istre odigrali su sinoć neriješeno u posljednjem kolu EPC lige 3 na 3, u duelu koji je više ličio na prijateljski meč nego na takmičarski.

Kako nije bilo sve u rukama plavih za drugu poziciju koja vodi direktno u polufinale, a osluškujući rezultat njihovih konkurenata za istu, Podgoričani su spustili gas i odigrali miran meč sa protivnikom iz Hrvatske.

Partizan je od samog starta vodio protiv Slobode iz Tuzle, pa je motiv našeg predstavnika bio sve manji kako je vrijeme na semaforu odmicalo.

efc budućnost
foto: Boris Bajović

Budućnost će igrati u baražu, odnosno svojevrsnom četvrtfinalu, protiv Lokomotive iz Zagreba, koju su prošlog ponedjeljka savladali sa 4:2. Pobjednik tog duela igraće u velikom polufinalu, sa beogradskim Partizanom, dok će drugi par baraža činiti upravo Istra i Crvena Zvezda.

Iz lige su ispali RFK Novi Sad i OFK Beograd, baraž za opstanak igraće NK Mladost, dok su se ispadanja spasili Radnički Niš, Pelister i Maribor. Crnogorci svoj četvrtfinalni duel igraju u ponedjeljak od 20 časova. Ostali rezultati:

efc budućnost
foto: Boris Bajović

Pelister - RFK Novi Sad 2:1

Radnički Niš - Crvena Zvezda 3:1

Sloboda Tuzla - Partizan 0:2

Maribor - NK Mladost 1:1

OFK Beograd - Lokomotiva Zagreb 1:1

Plejof:

Sloboda Tuzla - NK Istra/Crvena Zvezda

Partizan - ESD Budućnost/Lokomotiva Zagreb

Bonus video: