Triler kakav e-Football ne pamti: Budućnosti izmakao trofej

Pravi rezultatski rolerkoster viđen je u prvom duelu, Beograđani su u 50.minutu poveli sa čak 3:0, da bi u već 58. bilo 3:3

4397 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

E-fudbaleri Budućnosti su sinoć u polufinalu EPC lige 3 na 3 poraženi od beogradskog Partizana u najboljim duelima ove sezone, u kojima je epitet - 'finale prije finala' u potpunosti opravdao očekivanja.

Pravi rezultatski rolerkoster viđen je u prvom duelu, Beograđani su u 50.minutu poveli sa čak 3:0, da bi u već 58. bilo 3:3.

Učinilo se da Budućnost ima kapaciteta za potpuni preokret, ali je Partizan iz prekida, brzom reakcijom izvođača slobodnog udarca iznenadio odbranu "plavih" i loptom preko odbrane pronašao svog igrača samog ispred gola.

U drugom meču opet rano vođstvo Partizana, a taj rezultat će se ispostaviti i konačnim.

Budućnost je u dva meča imala šest stopostotnih šansi koje su umnogome mogle da promijene tok oba meča, ali sreća je ovog puta okrenula leđa Crnogorcima.

Budućnost će u subotu igrati meč za treće mjesto protiv hrvatske Istre, koja je u drugom, sjajnom polufinalu, ispustila pobjedu nad Slobodom iz Tuzle, koja je poslije preokreta trijumfovala 2:1 u partijama.

Bonus video: