Godišnja proslava Saveza elektronskih sportova Crne Gore

SESCG je izrazio zahvalnost svojim ključnim partnerima, bez kojih ne bi bilo moguće postići ono što je Savez postigao u proteklom periodu

32392 pregleda 2 komentar(a)
Foto: SESCG
Foto: SESCG

U uzbudljivom ambijentu Sport Club Challenge-a, Savez elektronskih sportova Crne Gore (SESCG) 22. decembra je održao svoju godišnju proslavu, okupivši sponzore, partnere, zaslužna lica za uspjehe Saveza u prethodnoj godini, ali i dobitnike nagrada za najbolje gejmere, strimere, timove...

Ova proslava, istakla je dostignuća Saveza elektronskih sportova Crne Gore u protekloj godini, dodjeljujući zaslužnim pojedincima i organizacijama nagrade za njihov neizmjerni doprinos razvoju i promociji gejminga i esporta.

U prvom redu, SESCG je izrazio zahvalnost svojim ključnim partnerima, bez kojih ne bi bilo moguće postići ono što je Savez postigao u proteklom periodu:

Kodio - Generalni sponzor Saveza

Five Grupa - Gaming partner Saveza

Turistička organizacija Bar - Gaming city partner Saveza

Vijesti - Medijski partner Saveza

4Future STEM edukacija - Partner Saveza

MneSportTv - Produkcijski partner Saveza

Crnogorski olimpijski komitet

Privredna komora Crne Gore

Ministarstvo sporta i mladih

Osim nagrada partnerima, SESCG je ponosno dodijelio priznanja u kategorijama najboljih gejmera, strimera i drugih zaslužnih pojedinaca:

Marija Vasić - Najbolji esport novinar

Pavle Šturanović - Najbolji esport voditelj

Vladimir Roganović - Najbolji esport komentator

Ilija Gardašević - Najbolji strimer

Nađa Rajković - Najbolja strimerka

ESD Buducnost - Najbolje E sportsko društvo Crne Gore

Dina Maljević - Najbolja E sportistkinja Crne Gore

Pavle Bošković - Najbolji E sportista Crne Gore

Posebno priznanje SESCG upućeno je Dragani Bećirović za njen izuzetan doprinos u polju promocije, bez kojeg Savez ne bi bio tamo gdje jeste danas. Dodijeljena su ispecijalna priznanja prijateljima Saveza, a među njima su Jugoslav Radović, Robert Janković, Branko Romić, Pavle Ćalasan i Filip Radović, dok su zahvalnice za poseban doprinos u razvoju i promociji e-sporta dobili: Ivan Šoć, Filip Ivanović, Sabrija Vulić, Nenad Vitomirović, Vasilije Lalošević, Nevena Rosandić, Miloš Todorović i Matija Miljanić.

Predsjednik Saveza elektronskih sportova Crne Gore, Filip Šoć, uručio je zahvalnice i nagrade dobitnicima, ističući veliki uspeh zajedničkih napora u promociji esporta. SESCG se zahvaljuje svim prisutnima, partnerima, i pojedincima koji su doprinijeli da ova godišnja proslava bude nezaboravna, a obećali su i nadolazeću godinu punu novih aktivnosti i događaja.

Bonus video: