ESD Budućnost dobila pojačanje iz snova: Nekza u dresu plavo-bijelih

E-Fudbaleri Budućnosti dobili pojačanje

8984 pregleda 5 komentar(a)
Lukas Lorge Nekza, Foto: Privatna arhiva
Lukas Lorge Nekza, Foto: Privatna arhiva

E-fudbaleri Budućnosti će u drugoj polovini EPC 3 na 3 sezone biti jači za najkorisnijeg igrača pro-scene u 2022. godini, a u pitanju je francuski reprezentativac, dvadesetogodišnji Lukas “Nekza” Lorge.

Inače, Lorge važi za jednog od najboljih igrača na svijetu u ovoj simulaciji fudbala.

Bivši as Monaka i Mančester Junajteda predstavljaće plavo-bijele u nastavku sezone i tako Crnogorce ponovo učiniti prvim favoritima ovog takmičenja u kojem su prošle sezone osvojili nezadovoljavajuće treće mjesto.

On će biti sedmi profesionalni igrač u balkanskoj ligi, a drugi u timu Budućnosti. Nekza je dvostruki osvajač profesionalne lige, a titule je osvojio sa oba tima u kojima je igrao, što dovoljno govori o kvalitetu igrača koji je “potpisao” za Podgoričane.

Takođe, pored nevjerovatnih odbrambenih sposobnosti, podatak da je bio najbolji strijelac 2022. godine govori o tome da će plavi dobiti još mnogo napadačkih opcija koje se nalaze “u rukama” momka iz Lila.

Lorge je veliki navijač francuskog drugoligaša Valensijana na čijem je stadionu redovan gost, a u planu je da posjeti i stadion svog sadašnjeg kluba - stadion pod Goricom.

Za crnogorskog predstavnika u EPC ligi će debitovati 29. aprila, u sedmom kolu, protiv beogradskog Partizana.

Bonus video: