Budućnost izbacuje Istru iz plejof zone?

U ovaj meč Podgoričani ulaze poslije velike pobjede nad Partizanom prošlog ponedjeljka, pa u odličnoj formi dočekuju Istru koju bi eventualnom pobjedom debelo ostavili iza sebe

2958 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

E- fudbaleri Budućnosti večeras od 20.30 igraju osmo kolo regionalne EPC E-fudbal lige 3 na 3 protiv NK Istre, u duelu koji predstavlja direktnu borbu za plejof i nešto mirniji završetak regularnog dijela sezone.

Istra se nalazi na 6, a Budućnost na 7. mjestu tabele, sa bodom minusa, a u ovaj meč Podgoričani ulaze poslije velike pobjede nad Partizanom, koja je značila mnogo prošlog ponedjeljka, pa u odličnoj formi dočekuju Istru koju bi eventualnom pobjedom debelo ostavili iza sebe, a pred sobom bi imali još samo tri kola (Voždovac, Rabotnički, Lokomotiva Zagreb).

e-fudbal
foto: Boris Bajović

Za plave večeras nastupaju: Arda Jildiz, Drago Mandić I Bojan Tatar. U slučaju pobjede, Crnogorci bi se hipotetički mogli naći I na četvrtom mjestu, u zavisnosti od rezultata direktnih konkurenata za visok plasman. Ostali parovi: Hrvatski Dragovoljac - Maribor, Crvena Zvezda - Grafičar, Rabotnički - Pelister, Radnički Niš - Partizan, Voždovac - Lokomotiva Zagreb.

Utakmice u multiprenosu možete pratiti na Arena Esport televiziji od 20 časova, a duel Budućnosti I Istre na zvaničnom YouTube kanalu podgoričkog tima od 20.30.

Bonus video: