Najava 11. i 12. kola Prve Crnogorske FC24 Lige: Ključni dueli pred nama

Evo šta nas po rasporedu očekuje ovog vikenda:

4103 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SESCG
Foto: SESCG

Uzbudljivi i napeti susreti će ponovo zauzeti centar pažnje u nedjelju, 26. maja, u igraonici Izzy Gaming, gdje će se odigrati 11. i 12. kolo Prve Crnogorske FC24 Lige. Evo šta nas po rasporedu očekuje ovog vikenda:

11. kolo

Aleksa Joksimović - Luka Vučević

Aleksa Joksimović, trenutno na četvrtom mjestu sa 22 boda, suočiće se s Lukom Vučevićem, koji je peti sa 21 bodom. Ovo je ključna utakmica za obojicu, jer bi pobjeda mogla značiti pomak prema vrhu tabele.

Andrija Begović - Uroš Ilinčić

Andrija Begović, treći na tabeli sa 22 boda, ugostiće Uroša Ilinčića, koji ima 16 bodova. Begović je favorit, ali Ilinčić je pokazao sposobnost da priredi iznenađenja.

Luka Božović - Blagoj Zlatanovski

Luka Božović, sa 10 bodova, traži novu pobjedu protiv Blagoja Zlatanovskog, koji ima 5 bodova. Božović cilja sredinu tabele, dok Zlatanovski očajnički treba bodove da se izvuče iz dna.

Luka Manojlović - Bogdan Radulović

Drugi na tabeli, Luka Manojlović sa 25 bodova, igra protiv Bogdana Radulovića, koji ima 14 bodova. Manojlović želi da nastavi pritiskati prvoplasiranog Pejovića, dok Radulović traži važnu pobjedu.

Mašan Popović - Balša Pavićević

Mašan Popović, sa 10 bodova, igra protiv Balše Pavićevića, koji ima 5 bodova. Oboje će se boriti za prijeko potrebne bodove kako bi poboljšali svoje pozicije.

Miljan Cerović - Adem Garuc

Miljan Cerović, sa 18 bodova, favorit je protiv Adema Garuca, koji ima 9 bodova. Cerović će tražiti pobjedu za ulazak u top 5, dok Garuc traži iznenađenje.

Mirza Hadžajlić - Andrija Dragojević

Mirza Hadžajlić, sa 13 bodova, želi pobjedu protiv Andrije Dragojevića, koji ima 3 boda. Hadžajlić cilja povratak u gornji dio tabele, dok Dragojević traži preokret sezone.

Novak Novović - Blažo Janković

Novak Novović, osmi na tabeli sa 17 bodova, suočava se sa Blažom Jankovićem, koji ima 5 bodova. Novović ima priliku da se približi vrhu, dok Janković traži bijeg iz donjeg dijela tabele.

Risto Pejović - Irfan Berbat

Prvoplasirani Risto Pejović, sa 28 bodova, igra protiv Irfana Berbata, koji ima 10 bodova. Pejović je apsolutni favorit, ali Berbat će pokušati da iznenadi i prekine Pejovićevu dominaciju.

Sergej Pejović - Ilija Mićković

Sergej Pejović, trenutno šesti sa 19 bodova, igra protiv Ilije Mićkovića, koji ima 12 bodova. Sergej traži pobjedu kako bi se vratio u top 5, dok Mićković želi stabilnost u sredini tabele.

12. kolo

Adem Garuc - Andrija Begović

Adem Garuc će imati težak zadatak protiv jednog od najboljih igrača lige, Andrije Begovića. Begović je u sjajnoj formi i traži pobjedu koja bi ga učvrstila u vrhu tabele, dok Garuc nastoji da iznenadi i osvoji važne bodove pred ostatak sezone.

Andrija Dragojević - Irfan Berbat

Andrija Dragojević, trenutno na dnu tabele, igra protiv Irfana Berbata. Ovaj meč je ključan za Dragojevića, koji mora da prekine niz loših rezultata, dok Berbat traži priliku da se dodatno udalji od donjeg dijela tabele.

Balša Pavićević - Aleksa Joksimović

Balša Pavićević će imati težak zadatak protiv Alekse Joksimovića, jednog od favorita za vrh tabele. Joksimović želi da nastavi svoj put ka vrhu, ali Pavićević će dati sve od sebe da ostvari iznenađenje i osvoji dragocjene bodove.

Blagoj Zlatanovski - Mašan Popović

Blagoj Zlatanovski i Mašan Popović se suočavaju u okršaju za bijeg iz donjeg dijela tabele. Obojica igrača će biti motivisana da ostvare pobjedu koja bi im donijela potrebne bodove za sigurniji plasman.

Blažo Janković - Miljan Cerović

Blažo Janković će pokušati da iznenadi Miljana Cerovića, koji teži da se stabilizuje u gornjem dijelu tabele. Cerović je favorit u ovom meču, ali Janković će tražiti svoju šansu da poboljša trenutni plasman.

Bogdan Radulović - Luka Božović

Bogdan Radulović će odmjeriti snage sa Lukom Božovićem u meču u kojem obojica igrača traže pobjedu za napredovanje na tabeli. Radulović želi da se učvrsti u gornjem dijelu, dok Božović traži povratak u formu i bolju poziciju.

Ilija Mićković - Mirza Hadžajlić

Ilija Mićković i Mirza Hadžajlić su blizu jedan drugog na tabeli, što ovaj meč čini posebno važnim. Očekuje se neizvjestan duel, jer oba igrača žele pobjedu koja bi ih podigla u sredini tabele.

Luka Vučević - Risto Pejović

Luka Vučević će se suočiti sa liderom tabele, Ristom Pejovićem. Vučević će pokušati da prekine Pejovićev pobjednički niz i osvoji bodove koji bi ga približili vrhu, dok Pejović želi da učvrsti svoju lidersku poziciju.

Novak Novović - Luka Manojlović

Novak Novović će imati težak zadatak protiv Luke Manojlovića, koji je u trci za prvo mesto. Novović traži pobjedu koja bi ga dovela među top 5 igrača, dok Manojlović želi da nastavi svoj pobjednički niz i ostane u borbi za vrh.

Uroš Ilinčić - Sergej Pejović

Uroš Ilinčić i Sergej Pejović će odigrati meč u kojem obojica igrača traže napredak na tabeli. Ovo je prilika za Ilinčića da se približi vrhu, dok Sergej Pejović želi da potvrdi svoju poziciju među najboljima.

Trenutno stanje na tabeli Prve Crnogorske FC24 Lige, održane u saradnji sa SESCG:

SESCG
foto: SESCG

Bonus video: