Odigrana 11. i 12. kola Prve Crnogorske FC24 Lige: Pejović drži prvu poziciju, Manojlović ga prati

Rezultati 11. i 12 kola Prve Crnogorske FC24 Lige, održane u saradnji sa SESCG

2507 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SESCG
Foto: SESCG

U igraonici Izzy Gaming proteklog vikenda odigrana su 11. i 12. kola Prve Crnogorske FC24 Lige. Takmičari su pružili vrhunske partije, a borba za bodove bila je žestoka. Ovi dueli donijeli su mnoštvo uzbuđenja, preokreta i impresivnih rezultata, što dodatno podgrijava atmosferu u ligi. Gledaoci su uživali u napetim mečevima, a igrači su pokazali svoju vještinu i odlučnost, čime su još jednom potvrdili visoki nivo ovog takmičenja. U narednim kolima očekujemo još više drame i spektakularnih poteza, jer svi takmičari teže ka vrhu tabele i borbi za titulu.

Rezultati 11. kola Prve Crnogorske FC24 Lige, održane u saradnji sa SESCG:

Aleksa Joksimović 4:4 Luka Vučević

Aleksa Joksimović i Luka Vučević odigrali su uzbudljiv meč koji je završen rezultatom 4:4. Ovaj remi zadržava Joksimovića na trećem mjestu sa 26 bodova, dok Vučević sada ima 22 boda i drži se u gornjem dijelu tabele.

Andrija Begović 1:2 Uroš Ilinčić

Uroš Ilinčić je ostvario važnu pobjedu nad Andrijom Begovićem rezultatom 2:1. Ilinčić sada ima 19 bodova, dok Begović, sa 22 boda, trenutno drži sedmo mjesto na tabeli.

Luka Božović 3:0 Blagoj Zlatanovski

Luka Božović je dominirao u meču protiv Blagoja Zlatanovskog, završivši sa 3:0. Božović je sada na 13 bodova, dok Zlatanovski ostaje sa 5 bodova i pokušava da izbjegne dno tabele.

Luka Manojlović 3:2 Bogdan Radulović

Luka Manojlović je uspio da pobijedi Bogdana Radulovića rezultatom 3:2, čime se učvrstio na drugom mjestu sa 31 bodom. Radulović ostaje na 17 bodova, držeći sredinu tabele.

Mašan Popović 5:1 Balša Pavićević

Mašan Popović je ostvario uvjerljivu pobjedu od 5:1 protiv Balše Pavićevića. Popović sada ima 16 bodova, dok Pavićević ostaje sa 5 bodova i nada se boljoj formi u drugom dijelu sezone.

Miljan Cerović 0:0 Adem Garuc

Miljan Cerović i Adem Garuc odigrali su bez golova, završivši 0:0. Cerović je sada na 22 boda, dok Garuc ima 13 bodova, i obojica nastoje da učvrste svoje pozicije.

Mirza Hadžajlić 5:2 Andrija Dragojević

Mirza Hadžajlić je bio uvjerljiv protiv Andrije Dragojevića, pobijedivši sa 5:2. Hadžajlić je sada na 11. poziciji, dok Dragojević ostaje sa 6 bodova i bori se za izlazak iz donjeg dijela tabele.

Novak Novović 3:0 Blažo Janković

Novak Novović je lako savladao Blaža Jankovića rezultatom 3:0. Novović je sada na 20 bodova, dok Janković ostaje na 5 bodova i traži izlaz iz krize.

Risto Pejović 0:0 Irfan Berbat

Risto Pejović i Irfan Berbat su odigrali čvrstu i neizvjesnu utakmicu koja je završena bez golova, 0:0. Pejović, koji drži vrh tabele, nije uspio da pronađe put do mreže protiv Berbata, koji je pružio snažan otpor. Iako nije došao do pobjede, Pejović zadržava svoju poziciju na vrhu, dok je Berbat pokazao da može biti tvrd orah za bilo kojeg protivnika.

Sergej Pejović 3:0 Ilija Mićković

Sergej Pejović je ostvario sigurnu pobjedu od 3:0 protiv Ilije Mićkovića. Pejović sada ima 25 bodova i približava se vrhu tabele, dok Mićković ostaje na 15. poziciji.

Rezultati 12. Kola Prve Crnogorske FC24 Lige, odigrane u igraonici Izzy Gaming:

Adem Garuc 2:0 Andrija Begović

Adem Garuc je priredio iznenađenje pobjedom od 2:0 protiv Andrije Begovića. Garuc sada ima 13 bodova, dok Begović ostaje na 22 boda i pokušava da povrati formu.

Andrija Dragojević 3:0 Irfan Berbat

Andrija Dragojević je ostvario uvjerljivu pobjedu nad Irfanom Berbatom sa 3:0. Ovim trijumfom, Dragojević sada ima 6 bodova i traži način da se izdigne iz donjeg dijela tabele. Berbat ostaje na svom trenutnom učinku, bez novih bodova iz ovog meča.

Balša Pavićević 0:2 Aleksa Joksimović

Aleksa Joksimović je ostvario očekivanu pobjedu od 2:0 protiv Balše Pavićevića. Joksimović sada ima 26 bodova i ostaje u vrhu tabele, dok Pavićević ostaje sa 5 bodova i nastavlja borbu za poboljšanje svog plasmana.

Blagoj Zlatanovski 0:3 Mašan Popović

Mašan Popović je još jednom pokazao svoju dominaciju, pobijedivši Blagoja Zlatanovskog sa 3:0. Popović sada ima 16 bodova i nalazi se u sredini tabele, dok Zlatanovski ostaje na 5 bodova.

Blažo Janković 0:3 Miljan Cerović

Miljan Cerović je lako savladao Blaža Jankovića sa 3:0. Cerović sada ima 22 boda i drži stabilnu poziciju, dok Janković ostaje sa 5 bodova.

Bogdan Radulović 3:2 Luka Božović

Bogdan Radulović je uspio da nadigra Luku Božovića rezultatom 3:2. Radulović sada ima 17 bodova i nalazi se u sredini tabele, dok Božović ostaje na 13 bodova.

Ilija Mićković 0:0 Mirza Hadžajlić

lija Mićković i Mirza Hadžajlić su remizirali u taktički zahtjevnom meču koji je završen rezultatom 0:0. Oba igrača su imala svoje šanse, ali su odbrane bile na visini zadatka. Mićković i Hadžajlić su ovim remijem osvojili po bod, što će im pomoći u borbi za sredinu tabele. Ovaj rezultat pokazuje koliko su oba igrača ujednačena u svojim performansama i koliko je svaka utakmica u ligi nepredvidiva.

Luka Vučević 3:5 Risto Pejović

Risto Pejović je pokazao zašto je lider tabele, pobijedivši Luku Vučevića sa 5:3. Pejović drži prvu poziciju, dok Vučević ostaje na 22 boda i nastavlja svoju borbu za vrh.

Novak Novović 1:3 Luka Manojlović

Luka Manojlović je nastavio svoj pobjednički niz, savladavši Novaka Novovića sa 3:1. Manojlović sada ima 31 bod i drži korak sa liderom, dok Novović ostaje na 20 bodova.

Uroš Ilinčić 2:3 Sergej Pejović

Sergej Pejović je ostvario pobjedu od 3:2 protiv Uroša Ilinčića. Pejović sada ima 25 bodova i približava se vrhu tabele, dok Ilinčić ostaje na 19 bodova i nastavlja borbu za bolju poziciju.

Trenutno stanje na tabeli Prve Crnogorske FC24 Lige
Trenutno stanje na tabeli Prve Crnogorske FC24 Ligefoto: SESCG

Bonus video: