Odlučujuće kolo u Balkanskoj ligi, Budućnost čeka Lokomotivu

Za Budućnost nastupaju Bojan Tatar, Drago Mandić i Semih Ozturk, a ovu e-football poslasticu možete pratiti na kanalu Arena eSport

2988 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

E-fudbaleri Budućnosti večeras od 20 sati igraju odlučujući meč za plasman u plejof EPC 3na3 lige koju organizuje BEO asocijacija i Arena eSport televizija.

Posljednje kolo kreće u 20 časova kada su na programu tri duela, koja u međusobnim duelima odlučuju ko će u plejof, a ko u niži rang.

E-fudbal
foto: Boris Bajović

Plavi su u prošlom kolu savladali Rabotnički rezultatom 2:1 pa su i dalje svi konci u njihovim rukama što se tiče plasmana u doigravanje.

Crnogorcima je neophodna pobjeda protiv zagrebačke Lokomotive za sigurno učešće u završnici, a u zavisnosti od ostalih rezultata, do istog mogu i u slučaju neriješenog rezultata, pa čak i poraza.

S druge strane, Lokomotivi ovaj duel predstavlja sve u borbi za opstanak, a s obzirom na to da "kasne" dva od pozicije koja ih ostavlja u elitnu klasu, večeras imaju najteži mogući zadatak da opstanu u istoj.

E-fudbal
foto: Boris Bajović

Za Budućnost nastupaju Bojan Tatar, Drago Mandić i Semih Ozturk, a ovu e-football poslasticu možete pratiti na kanalu Arena eSport.

Ostali mečevi:

Grafičar - Rabotnički

Partizan - NK Istra

Radnički Niš - Maribor

Pelister - Voždovac

Crvena Zvezda - Hrvatski Dragovoljac

Bonus video: