Minić na korak od Vojvodine - Vijesti.me
ODBOJKA: DOGOVOR JE BLIZU

Minić na korak od Vojvodine

Aleksandar Minić
Aleksandar Minić (Foto: cev.lu)

Zvali su ga iz Budvanske rivijere, ali će Aleksandar Minić, najvjerovatnije, karijeru nastaviti u Vojvodini.

Korektor naše reprezentacije, prema našim informacijama, nije prihvatio ponudu iz Budve, gdje je igrao prvu polovinu pretprošle sezone (najbolju u istoriji Budvanske rivijere u Ligi šampiona, jer je izboren prolaz u eliminacionu fazu sa četiri pobjede i dva poraza), moguće i zbog „repova” Budvana iz prošlosti, odnosno zaostalih neizmirenih finansijskih dugovanja.

Minić, koji je proteklih nedjelja igrao bič volej turnire na crnogorskom primorju i u Trebinju, blizu je dogovora sa novosadskim klubom.

„Vijestima” je nezvanično saopšteno da je „95 odsto postignut dogovor”, te da se užurbano pregovara o njegovom dolasku, kako bi Minić 24. avgusta sa novim saigračima putovao u bugarski Dobrič, gdje će se pripremati do 10. septembra.

Vojvodina je prošle sezone osvojila Čelendž kup, zahvaljujući čemu je dobila „vajld-kard” za učešće u Ligi šampiona, gdje će igrati u grupi sa Modenom, ACH volejom i Trefl Gdanjskom (za koji igra bivši Minićev saigrač iz Budvanske rivijere, Italijan Marko Falaski).

Osim za Rivijeru, Minić je u karijeri nastupao za matičnu Luku Bar, iranski Pajkan, Partizan, Budućnost (juniorski tim), Spartak iz Subotice, Odžak, turski Torul, a prošlu polusezonu je proveo u Libanu.


Najčitanije iz sekcije Zabava