DISKOTEKA MAXIMUS

Nikola i Arton idu na nastup Željka Bebeka

Bebek je nedavno proslavio 40 godina karijere koncertnom turnejom "Željko Bebek simfonijski i tamburaški orkestar"
52 pregleda 0 komentar(a)
Željko Bebek, Foto: Maximus
Željko Bebek, Foto: Maximus
Ažurirano: 07.02.2019. 16:08h

Nikola Grdinić i Arton Đokaj dobili su po dvije ulaznice za nastup Željka Bebeka koji je 23. decembra zakazan u diskoteci Maximus u Kotoru.

Bebek je nedavno proslavio 40 godina uspješne karijere koncertnom turnejom "Željko Bebek & simfonijski i tamburaški orkestar", koncertnim spektaklom u kojem mu se na bini istovremeno pridružilo čak 60 muzičara Simfonijskog orkestra.

U nešto intimnijoj atmosferi, na bini Maximusa, izvešće neke od svojih hitova: "Gdje će ti duša", "Da je sreće bilo", "Oprosti mi što te volim". Bivši, a kako mnogi tvrde, najbolji pjevač grupe Bijelo dugme, vinuo se u sam vrh muzičke scene naših prostora još 70–ih godina i ostao pjevačka i živa rock legenda do dana današnjih. Onako kako je Bijelo dugme haralo prostorima bivše Jugoslavije prije četiri decenije nije uspio nijedan bend. 

U kotorskoj diskoteci slušaće se same evergreene jugoslovenske muzičke scene koje je Bijelo Dugme, zajedno sa Željkom Bebekom, ostavilo za sva vremena: “Da je sreće bilo”, “Pristao sam sve što hoće”, “Lipe cvatu”, ali i pjeme iz njegove solo karijere poput: “Kučka nevjerna” i “Sinoć sam pola kafane popio”.

"Zajedno sa Željkom Bebekom uplovićemo zajedno u jutro koje se kod Hrišćana obilježava kao Badnje jutro, a koje predstavlja dio muzičkog programa “Od Božića do Božića”, sa snažnom porukom da “kultura naših međusobnih odnosa nije u tome da jedni druge potčinjavamo, nego da jedni druge obogaćujemo”", saopšteno je iz Maximusa.

Cijena ulaznice: do ponoci 6 eura, nakon toga 9 eura.

Preporučujemo za Vas