Boris Štok i Yaya predstavljaju 'Ove misli'

Nekadašnji pjevač, tekstopisac i jedan od osnivača poznate riječke grupe Quasarr, u ovoj je pjesmi ugostio Jadranku Ivaniš Yayu, pjevačicu benda Jinx, a zanimljiv i dinamičan spot u kojem pjevači ekspresijom lica i minimalnim pokretima dočaravaju pjesmu režirala je Vanja Tataj
116 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz spota, Foto: Screenshot (YouTube)
Detalj iz spota, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 15.12.2016. 14:27h

Pjesma „Ove misli“ kojom je Boris Štok najavio prije mjesec dana svoj solistički projekt dobila je i spot.

Nekadašnji pjevač, tekstopisac i jedan od osnivača poznate riječke grupe Quasarr, u ovoj je pjesmi ugostio Jadranku Ivaniš Yayu, pjevačicu benda Jinx, a zanimljiv i dinamičan spot u kojem pjevači ekspresijom lica i minimalnim pokretima dočaravaju pjesmu režirala je Vanja Tataj.

Pjesma "Ove misli" prvi je Borisov korak prema samostalnom albumu koji je planiranza 2017. godinu.

On je ujedno autor muzike i teksta, a potpisuje produkciju pjesme, dok je u stvaranju aranžmana učestvovao Sandi Bratonja (Urban & 4).

Prepoznatljiv vokal, koji je od prvog pojavljivanja grupe Quasarr unio nevjerovatnu prepoznatljivost i svježinu na regionalnu muzičku scenu, uz jednako originalan autorski potpis, najveći je adut s kojim Štok pokreće solo karijeru.

"Želio sam promjenu, samostalnost i kreativni zaokret, kao i da napravim distancu od dosadašnjeg rada. Imam puno novih ideja i gomilu pozitivne energije koju želim pretvoriti u muziku", - motivi su koji stoje iza Štokovog samostalnog umjetničkog angažmana i prestanka rada s grupom Quasarr.

Bonus video: