Anastasija i Mladen idu na nastupe bendova Highway i Milf Hunters

Posjetioci kotorskog kluba imaće priliku premijerno da čuju pet novih pjesama koje su uradili momci iz podgoričkog benda Highway
96 pregleda 0 komentar(a)
Highway Maximus, Foto: Maximus
Highway Maximus, Foto: Maximus
Ažurirano: 13.12.2016. 19:03h

Anastasija Tanasković i Mladen Joksimović dobili su po dvije ulaznice za nastup bendova Highway i Milf Hunters u diskoteci Maximus koji je zakazan za 17. decembar.

Posjetioci kotorskog kluba imaće priliku premijerno da čuju pet novih pjesama koje su momci iz podgoričkog benda Highway uradili u studiju Darka Juranovića D – nok – a.

Petar Tošić, Luka Vojvodić i Marko Pešić, donose nam zvuk modernog rock ‘n’ roll-a, a prvi put javnosti su se predstavili učešćem na prošlogodišnjem X factoru na kojem su, stignuvši do superfinala, zauzeli četvrto mjesto..

Pored osam pjesama benda Highway posjetioci kotorske diskoteke će moći da čuju i najljepše hitove svjetskog i ex-YU rocka.

"Očekujemo fenomenalnu RnR svirku, pozitivnu energiju i atmosferu“ – kaže jedan od članova Highway benda, Luka Vojvodić nadajući se istovremeno da će što više ljudi doći da se, kako kaže, zajedno provedu ludo i nezaboravno. „Crnogorska publika nas podržava, prateći nas na mjestima gdje sviramo, a najviše nas podržavaju u autorskom radu jer njegujemo zvuk koji nije svakodnevan na ovim prostorima, već teži svjetskom mainstream-u, poput: RHCP, Arctic Monkeys, Coldplay", rekao je Vojvodić.

Cijena ulaznice: do ponoći 3, nakon toga 6 eura.

Bonus video: